TESTISSÄ KUNGSÖRNEN MACARON-LEIVOKSET

lauantai 24. tammikuuta 2015


Ville yllätti mut pari viikkoa sitten tuomalla kaupasta pari pakettia Kungsörnen macaronsien valmistuspaketteja. Eilen leivoin suklaan makuiset ja tarkoitus oli tulla niistä tänne kertomaanki, mutta aika loppui taas kesken. Illalla juhlittiin Iitan 18-vuotis syntymäpäivää, jonne valmistautuminen vei yllättävän kauan aikaa :-D Palataan nyt kuitenkin näihin macaronseihin ja siihen, miten helppo niitä on tehdä!

IMG_9957j IMG_9974j

Paketissa oli kaikki kuivat aineet mukana, joten mukaan tarvitsi lisätä vain vesi, voi ja maito. Laatikossa on kaksi pussia - toisessa massan aineet ja toisessa voikreemin. Lisäksi mukana oli pursotin, joka mahdollistaa valmistamisen ilman muotteja. Itse piirsin ympyröitä Vitalis huulirasvan avulla leivinpaperille, mikä helpotti kummasti hommaa :-D Mun makuun ne oli varsinkin aluksi liian makeita, mutta jääkaapissa olon jälkeen niiden rakennekkin hieman muuttui (ohjeissa käsketään antaa niiden vetääntyä vähintään tunti jääkaapissa, mutten tietenkään voinut olla maistamatta yhtä heti!). Kannattaa siis testata, joko tälläiselä paketilla tai ihan tavalliseen tapaan. Viehän tämä ehkä vähän sitä leipomisen makua, mutta kiva joskus kokeilla tämmöistäkin! Ootteko te tehneet macaroneja tavalliseen tapaan tai valmispaketista? Ihanaa viikonloppua!

6 kommenttia

 1. oi vaikuttaa kyllä hyvältä, täytyykin testata joskus tommosta valmispussia kun en oo koskaan saanut aikaseksi noita macaronseja maistaa! :')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En miekään oo aiemmin ko kerran maistanu, mutta kannattaa todellakin kokeilla! :)

   Poista
 2. oi että enpä oo ennen kuullukkaa tollasista paketeista!! vähän coool, pakko kyllä kokeilla joku päivä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miekään en ollu :D kannattaa, helpottaa kyllä kummasti!

   Poista
 3. Ihanan näköisiä <3 Itse en oo koskaan tehnyt noita, mutta miehen ylioppilasjuhliin keväällä olen suunnitellut näitäkin väsääväni... Toivottavasti onnistuu yhtä hyvin kuin sulla, nuo nimittäin näyttää täydellisiltä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voii kiitos tosi paljon!! :) Oli niissä kyllä muutama epämuodostunukin, jotka ei päässyt kuviin mukaan niinkuin aina :-D

   Poista

Latest Instagrams

© Holyfacepalm. Design by FCD.