KUUKAUDEN PETTYMYS

tiistai 17. helmikuuta 2015

Oon jo vähän aikaa (pari kuukautta) suunnitellut tämän postauksen tekemistä. Ajattelin, että tää on mukavaa vaihtelua ainaisen ylistämisen keskelle. Olen myös halunnut kertoa ihan rehellisen mielipiteeni tästä tuotteesta vaikka tietystihän tämä saattaa olla jonkun lempparituote. Postausta ei ole siis toteutettu yhteistyössä kenenkään kanssa.

idkuva
Mistä mie alottaisin? Vaikka siitä suolaisesta hinnasta. En ollut koskaan aiemmin ostanut minkäänlaisia silmämeikinpoistolappuja, joten en rehellisesti tiennyt mitä odottaa. Ostettiin näitä joulun alla vähän syrjäisemmästä k-marketista päälle kahdeksalla eurolla. On tietysti hyvin mahdollista, että hinnassa on pieni lisä (verrattuna siihen jos olisin ostanut sen jostain isommasta kaupasta). Koitin mahdollisuuksien mukaan etsiä tavallista puhdistusainetta vedenkestävälle meikille, mutta tuohon oli pakko tyytyä ainoana tuotteena.

Purkki on tietysti todella simppeli kuljettaa mukana, joten siitä iso plussa. Nuissa on kuitenkin mun makuun muutama huono puoli liikaa. Silmät jää ihan s**tanan raskaan tuntuisiksi ja öljyä on vaikka muille jakaa. Siinä sotkussa on mukana niin silmänympärykset silmäpusseineen kuin sormetkin. Usein silmät tuntuu jäävän öljyn takia niin sumeiksi, että on pakko hieroa tai pyyhkiä silmiä nähdäkseen jotain.
Olen myös aiemmin tottunut siihen, että voin nopeaa meikatessa ottaa ripsivärillä tulleet sotkut pois. Ehei, tällä se ei onnistu. Jos kostutan topsipuikkoa purkissa ja pyyhkäisen silmänympärystä jää siihen selvä miinakenttä päivää varten. Melkein 100% varmuudella, jos ripset siihen kohtaan vielä osuvat jää siihen myös musta jälki. Millä te näitä käyttävät estätte tuon? Vai kostutatteko topsipuikkojanne tyyliin rasvapurkissanne (siihen mie siirryin)? Vai oonko muka ainoa joka sotkee? :-D  Mie oon kuitenkin semmonen etten silti halua heittää niitä pois, kun niitä kerran pystyy käyttämään. Käytän siis tuon purkin kiltisti hammasta purren loppuun, jonka jälkeen en (luultavasti) enää osta niitä.
Ehkä mie oon saanu jonkun maanantaikappaleen. Onko teillä kokemuksia näistä lappusista?


14 kommenttia

 1. Meikkiartistit käyttävät meikin teon aikana tulleisiin virheisiin misellar-vettä. Olen itsekkin yli vuoden ajan säilyttänyt pientä pulloa meikkipöydälläni. Kastan pumpulipuikon ja pyyhin kevyesti mokat pois. Myös vedenkestävä ripsiväri lähtee. Se ei jätä minkänlaista öljyistä jälkeä ja ei ärsytä silmiä joten vesirajankin voi sillä putsata.
  Tässä on nopeasti samasta aiheesta video jos haluat katsoa (Gossmakeupartist). Katso kohdasta 2:30 alkaen.
  https://www.youtube.com/watch?v=sS-88jf3Nzs

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei! Oonkin joskus lukent nuista :) Olen vain itse tottunut käyttämään Vichyn puhdistusgeeliä ja vettä :)

   Poista
 2. Garnierin misellivesi !:) sillä saa kaikki meikit pois ja ripsarisotkut ,eikä jää öljyistä tunnetta

  VastaaPoista
 3. Misellivettä minäkin suosittelen! :) Itse tulen näköjään jälkijunassa, kun vasta viime viikolla ostin omani :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piitääpäs munkin ostaa, kiitos vinkistä :)

   Poista
 4. Suosittelen ehdottomasti misellivesiä! :)

  http://fashion-teaparty.blogspot.fi/2014/12/vertailussa-misellivedet.html?m=0

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti vinkistä, miepä meen lukemaan tuon postauksen! :)

   Poista
 5. Oon käyttäny noita lappuja jo varmaan 2 vuotta ja oon tykännyt. Lähtee helposti meikit pois, ei tartte läträtä veden kanssa. Tietty öljyisyys ja silmien sumentuminen häiritsee, mutta oon jo tottunut ja äkkiä se ohi menee, pitää vaan hieroa silmiä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijjaa! Toisille sopii paremmin kuin toisille :)

   Poista
 6. oi vitsi mulla on niin samoja fiiliksiä noista lapuista! ostin noita varmaan vuosi sitten, kun ajattelin, että voisi kokeilla jotain uutta, mutta kerraksi jäi ja sen jälkeen ne onkin vain notkuneet tuolla kaapin perällä. Kamalan öljyisiä eikä meikit lähtenyt, vaan iho tuli vain kamalan tuntuiseksi.. :/ mutta perus lumenen puhdistuspyyhkeet on aina hyviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla että muillakin on samoja kokemuksia!! Saako nuin ees sanoa :D Samoja kokemuksia täälläkin, lähteekö niillä vedenkestävätkin meikit? En oo ite kovin puhdistyspyyhkeiden käyttäjä, koska musta tuntuu että ne kuluu nopeasti ja on hintavia? :D

   Poista
 7. Samat kokemukset noista. Ei toimi ollenkaan!..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En voi muuta sanoa kuin, että kiva kun muillakin on samoja kokemuksia :D

   Poista

Latest Instagrams

© Holyfacepalm. Design by FCD.