HARVINAISEN EPÄONNISTUNUT PIIRAKKA

lauantai 7. maaliskuuta 2015

Hei tyypit! Ajattelin tulla kertomaan teille mun tämän päivän kommelluksista. Mainitsin jo viime viikolla siitä, miten haluaisin leipoa jotain hiihtolomalla. Mieli teki jotain terveellistä, mutta samalla tietysti hyvää. Jätin taas kerran reseptin miettimisen kaupan pihaan ja ulkona vallitsevan myrskyn takia netti toimi tosi huonosti. Ostin tarvikkeet täältä löytämäni omenapiirakka reseptin mukaan. Homma vaikutti niin helpolta, että sitä oli pakko kokeilla! Kuinkas sitten kävikään..

IMG_1106j


Ai miten meni noin niinku omasta mielestä? No siinä kiireessä ja kaupan ilmoitusta ihmetellessä ( Skyrin maahantuojalla tai vastaavalla oli jotain ongelmia ja hyllyssä oli jäljellä enää vain pari vaniljaa ja uuniomenaa) muistin ottaa vain yhden purkin uuniomenaa. Se riitti ihan ookoosti niin sanottuun taikinaan, mutta se taikina taas ei riittänyt meidän vuokaan. Pohjasta tuli siis vähän summittainen ja sieltä täältä epätasainen. En halunnut jättää piirakan tekoa myöhempään, joten yritin tehdä sen ilman täytteen mössöä. Lopputulos on sama kuin söisi leipää tai keksiä uuniomenoilla :-D On se ainakin ainakin täyttävää - onhan siinä sentään yksi kananmuna, kaurahiutaleita, iso omena ja 15 gramma proteiinia!! Ensi kerralla tarkistaa, että kaikki tarvittava on varmasti mukava.
Kävin myös kotiuttumassa yhden paidan (sen ostoreissusta huomenna lisää), josta oli tarkoitus napata asukuvat. Jäätävän tuulen ja räntäsateen takia siirrettiin se huomiseen, joten palataan siihen silloin. Kokeilkaas ihmeessä tehdä nuita piirakoita ja kertokaa onnistuitteko ;-)

PS. Pakko sanoa etten mie mikään surkea kokki oikeasti ole :-D Halusin vain kokeilla, onnistuuko se ilman kunnon täytettä. Olisin tietysti voinut jättää tämän julkaisematta, mutta ajattelin tän olevan ihan hauska juttu.

2 kommenttia

Latest Instagrams

© Holyfacepalm. Design by FCD.