MIKÄ HYMYILYTTÄÄ JUST NYT

lauantai 21. maaliskuuta 2015

Mietiskelin tänään melko pitkään, mistä kirjoittaisin tänään. Sitten huomasin, että edellisestä tämän tyylisestä postauksesta on kulunut jo todella kauan! Tässä samalla tulee kerrottua vähän kuulumisia ja ehkä sellaisiakin asioita, joita ei muuten välttämättä mainitsisi.

collagejjjj

Ulkona vallitseva kevät. Pakkohan se on mainita! Eilenkin oli ihan huippua kävellä seitsemän aikoihin salille, kun aurinko oli laskemassa.
Mie leivoin tänään ensimmäistä kertaa ikinä karjalanpiirakoita ja ne onnistu aika hyvin. Ei ne oo nättiä nähnytkään, mutta hyviä on.
Lukiota on enää pari päivää ja koeviikko jäljellä tälle keväälle. Sen jälkeen alkaa elämäni ensimmäinen toppi, mikä sekä hirvittää että jännittää.
Haettiin tänään meidän uusi imuri. Nähtiin siitä mainos varmaan reilu viikko sitten, mutta ne oli ehtiny loppua Villen mennessä ostamaan. Testasin sitä jo tänään ja oli mahtavaa, kun ei tarvinnut pelätä suuttimen jäävän keskelle sängyn alusta.

collagejui

Kävin eilen katsomassa tosi upeeta asuntoa. Se oli niin upea, että pelkään ettei me saada sitä. Mun alaikäisyys ja meidän nuoruus on aiemminkin ollut esteenä asunnon saamiselle, joten nyt pitää vain ootella sormet ristissä.
Meen ensi viikolla työhaastatteluun. Työn saaminen veisi tietysti lähemmäs mun materialismista haavetta eli uutta puhelinta ja myös koiran hankkimista.
Olen taas innostunut entistä enemmän ryhmäliikuntatunneista. Suoraan sanoen en ole jaksanut suunnitella vielä uutta ohjelmaaa salille. Toinen syy on myös se, että iltaisin salilla on niin paljon porukkaa ettei sinne edes kannata yrittää. Sillon on kivempi mennä tunneille, jonne varmasti mahtuu. Tällä viikolla kokeilin Cross Trainingiä ja tykkäsin tosi paljon!
Kesän lähestyessä myös vaatetus vähenee. Tänään kokeilin laittaa nahkatakin päälle ja hrr! Kyllä sillä autolla matkustaessa pärjäsi, mutta en kyllä pukis sitä vielä kouluun :-D
+1 Mie näin vähän sitä auringonpimennystä! Näittekö te?

2 kommenttia

  1. Ihanaa kun tulee kevät! ja mäkin näin aurongonpimennyksen. mentii tunnilla ulos kattomaan hitsauslasien avulla ja siinä näki ihan sen kuun ja auringon kunnolla :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanoppa muuta! Vaikka nyt ulkona kyllä tuiskuttaa taas niin ettei siitä keväästä ole tietoakaan :-D Joo mie kurkkasin nopeaa ikkunasta ihan ilman mitään ja näin sirppiä :)

      Poista

Latest Instagrams

© Holyfacepalm. Design by FCD.