EMMAN VARIAATIO PROTEIINILÄTYISTÄ

keskiviikko 22. huhtikuuta 2015

Maanantaina kokeilin nopeasti salitreenin jälkeen tehdä proteeinilättyjä. Mulla oli ihan hirveä kiire koittaa paistaa lätyt ja ehtiä kaupungille noin 15 minuutissa, minkä ehkä huomaa tuossa ruuan ulkonäössä :-D Laitoin ostoslistalle tulevaisuutta varten sellaisen paistinpannun, joka on tarkoitettu nimenomaan lättyjä varten. En nyt millään jaksa vaivautua googlettamaan, onko se oikealta nimeltä lättypannu vai mikä.. En tosiaan koskaan aiemmin ollu tehnyt nuita, jonka takia sovelsin vähän netistä löytyviä ohjeita. Halusin silti tulla heti nakkaamaan tämän reseptin tänne, koska nuista tuli tosi hyviä! Ainakin mun ja äitin mielestä ne sopis ihan makeannälkäänkin ;-)

IMG_2526j

EMMAN PROTEIINILÄTYT

Puolikas banaani
1 kananmuna
1 munanvalkuainen
Noin 3/4 dl kaurahiutaleita
Noin 1 dl (vanilja)proteiinijauhetta
Hieman suolaa
Puolikas tl leivinjauhetta
Kanelia
Kaardemummaa

Sekoitin aineet keskenään blenderissä, mutta tietysti voi homman hoitaa esimerkiksi sauvasekoittimella. Sekoittaa ja muussata voit myös vaikka haarukalla, jolloin taikinasta tulee vain hieman epätasaisempaa.


PS. Ajattelin lisätä tulevaisuuden ostoslistaan myös jotain, joka lisää kuvien esteettisyyttä. Yhden hankinnan tein jo eilen, mutta lisää tarvitaan mun tylsien ruokakuvien pelastamiseksi :-D

Lähetä kommentti

Latest Instagrams

© Holyfacepalm. Design by FCD.