SPRING CAMEL

sunnuntai 12. huhtikuuta 2015

IMG_2457kk IMG_2446kk NEULE GT FARKUT DR. DENIM TOPPI GT KENGÄT NIKE KAULAKORU GT IMG_2439kk IMG_2447kk IMG_2465kk IMG_2441kk

Mie ostin perjantaina vaatekokoelmani pisimmän neuleen. Näitä kuvia muokatessani sain huomata, että noin pitkä neule kyllä lyhentää pituutta entisestään :-D Tällaissa kuteissa mie heilun eilen blogitapaamisessa, josta on vilahtanutkin jo kuva Instagramissa. Teen siitä ihan erillisen postauksen huomenna. Olin taas vaihteeksi Gina Tricotin kävelevä mainoskyltti, mutta mikäs siinä. Käytiin äsken Villen 6-vuotiaan pikkuveljen kanssa kaupungilla ostamassa hänen kanssaan uusia pelejä mun vanhaan Xbox 360, jonka myin heille syksyllä. Olen omistanut kaksi Xboxia, edellä mainitun ja sen ensimmäisen. Ensimmäinen lojuu mulla vieläkin isän luona, koska ei siitä varmaan enää kovin paljon rahaa saa. Toivoin siis isältä joskus joululahjaksi pleikkaria voidakseni laulaa Singstaria, mutta sain kaksi xboxia (en tietenkään samalla kertaa). Haha nyt kyllä eksyttiin aiheesta ihan kunnolla! Jostain kumman syystä aurinko päätti pysyä piilossa kuvien ottoajan, mutta kaupungilta lähtiessämme se alkoi paistamaan. Nyt alan kuitenkin valmistamaan päivällistä, koska maha alkaa jo kurnimaan. Palataan taas huomenna!

4 kommenttia

 1. Oi sullahan on tosi kiva blogi! Onneksi nyt löysin tämän :) Ihanat nää asukuvat myös! Mistä tuommonen kuvaustausta löyty?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Nelli!! Siinä Sokos hotellin joen puoleisella puolella oli tuommonen kiva seinä :)

   Poista
 2. Olet aina niin ihanan pirteä :3 ! Ja oikeasti, nuo hiukset EN PÄÄSE NIISTÄ YLI <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah kiitos, mahtavaa että se välittyy ruudun toiselle puolelle! Voi apua, toivottavasti näyttää yhtä hyvältä taas leikkuun jälkeen!

   Poista

Latest Instagrams

© Holyfacepalm. Design by FCD.