CLASSY

torstai 14. toukokuuta 2015

IMG_3187j collagej BLEISERI H&M HOUSUT VERO MODA KENGÄT SKOPUNKTEN KAULAKORU KULTAJOUSI TOPPI GTIMG_3234j IMG_3241j IMG_3189j

Käytiin nappaamassa nämä kuvat hetki sitten rakennuksen katon suojissa, koska ulkona on satanut koko päivän vettä. Molempien päälle osui sattumalta bleiserit, mutta ei huolta ei olla pukemassa niitä minnekkään yhtä aikaa :-D Jalassa mulla oli ainoat korkokengät, jotka omistan. Juuri ennen lähtöä mietinkin ääneen, että pitää katsoa ostanko uudet Villen valmistujaisiin. Nuo eivät nimittäin sovi ihan kaikkien mekkojen kanssa eivätkä oo ihan siitä mukavimmasta päästä pitemmän päälle.
Voisin ottaa tällaisen vapaapäivän jokaiselle viikolle, mutta mieluiten tietysti viikonloppua ennen tai jälkeen. Mulla on nimittäin huomenna töitä Citymarketissa vaikka kuulemma aika moni muu on vapaalla koulusta. Nyt juoksen jääkaapin ääreen, koska mun maha alkaa kurnia jo aika äänekkäästi. Olen tottunut syömään säännöllisesti nyt topissa olessani pari kuukautta enemmän kuin tavallisesti ja tämä päivä sekoittaa sitä rytmiä!

2 kommenttia

  1. tosi hienoja kuvia & hienot asut teillä molemmilla! ♥ :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon meiltä molemmilta :)

      Poista

Latest Instagrams

© Holyfacepalm. Design by FCD.