HOME SWEET HOME

tiistai 5. toukokuuta 2015

Nyt olisi vihdoin vuorossa asuntopostaus. Ollaan asuttu tässä nyt reilusti yli puoli vuotta, mutta olen aina vain halunnut lykätä tätä postausta. Se johtuu vain siitä, että tiesin ettei me hirveän kauan aikaa asuta tässä, minkä takia tänne ei viitsitty kovin paljon juttuja ostella. Olisin esimerkiksi halunnut ostaa kylppäriin sellaisen hyllykön mutten onneksi ostanut, koska se ei todellakaan mahtuisi tulevaan asuntoon. Sama homma on mattojen kanssa, sillä ei voinut tietää uuden asunnon pohjaratkaisuista :-D Tässä kuitenkin pari kuvaa meidän kodista:

IMG_2938j IMG_2963j IMG_2936j IMG_2962j IMG_2934j IMG_2935j IMG_2940j

Meidän asunossa on 42 neliötä, joihin kuuluu tupakeittiö, makkari, sauna ja lasitettu parveke. Ollaan viihdytty tosi hyvin ja asuttaisiin tässä varmasti pitempäänkin (ainakin Villen puolesta), jos tämä olisi ulkonäöllisesti vähän kivempi. Suihkuun on hukattu ihan järjettömästi neliöitä ja saunaa ei olla käytetty vielä kertaakaan. Kirpputoripöydän pitämisen jälkeen säilytetiin niitä kamoja jonkun aikaa siellä, mikä ei kumpaakaan haitannut. Nyt ajateltiin ainakin kerran ennen muuttoa saunoa, sillä uudessa asunnossa sitä saunaa ei tosiaan ole. Tietysti muitakin syitä muuttoon on eli tuo ei ole ainoa!

IMG_2956j IMG_2954j IMG_2959j IMG_2960j IMG_2926j IMG_2930j

Ville myi oman televisionsa jonkun aikaa sitten, minkä takia makuuhuoneessa tuo pöytä nurkassa on tyhjillään. Annetaan tuo pöytä varmaan takaisin isälle, mutta muuttoon asti se tuo mukavasti lisää säilytystilaa. Tuo tumma karvamatto ei muuten ole mikään maailman paras vaihtoehto vaatekaapin eteen, koska siihen tipahtelee aina valkoisia lankoja sun muita, joita saa sitten hiki hatussa yrittää imuroida pois. En ottanut hirveästi kuvia yksityiskohdista, koska suurimman osan olette nähneet jo ja tulette varmasti näkemään uudelleen muuton jälkeen ;-)

10 kommenttia

 1. voi kun ihanan näköinen & kotoisa kämppä teillä! ♥ :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon, ehkä oma silmä on sitten vaan niin kriittinen niinko yleensäkkin :-D

   Poista
 2. Tosi hyvältä näyttää teidän koti! Ei tämä omakaan ensimmäinen koti kovin täydellinen sisustukseltaan ole, mutta siihen nyt vaikuttaakin opiskelijan rahatilanne ja juuri se, ettei tässä asuminen ole kovin pitkäaikainen ratkaisu :) Eli älä ressaa, et ole ainoa! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo en oo onneksi ressiksi asti vetänyt ja kuukauden päästä lattia on ainakin kivempi :D

   Poista
 3. Mukavan kotoisa kämppä teillä. Oon ite katsellut asuntoja lähiaikoina melko paljonkin ja välillä kyllä tulee sellanen olo, että mitä hittoa tonkin suunnittelijalla on liikkunut päässä. Eli pohjaratkaisut ja tilankäyttö ei usein oo kovin onnistunutta. Onneks mulle on kuitenkin sen asunnon sisustus ja esim. pintamateriaalit tärkeempiä, niin just esim. saunan käyttäminen vaatekomerona ei kyllä haittais jos muuten täydellinen kämppä löytyis, heh!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo totta puhut!! On tullut aika monta semmosta suihkuvessaa vastaan, joissa saa melkein pöntöllä istua suihkussa ollessaan. Pintamateriaalejen takia me ei todellakaan muutettu tänne ja oon vaan onnellinen hyvästellessäni nuo :-D

   Poista
 4. Sen vain halusin ilmoittaa, että haastoin sut!
  Lisää tietoa lyötyy mun blogista :)
  http://tappurakruunu.blogspot.fi/2015/05/haaste.html

  VastaaPoista
 5. tosi kiva kämppä :-) noi oven karmit ja keittiössä hyllyjen ja laatikoiden vetimet on kyllä aika karseen näköset, ku tollaset keltaset puiset :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Joo ne on hirveät, varsinkin kun niitä on kaikissa muissa huoneissa paitsi vessassa! Vastustin niitten (ja muovimaton) takia muuttoa, mutta kyllähän nuita nyt tän hetken on katellu :)

   Poista

Latest Instagrams

© Holyfacepalm. Design by FCD.