IT'S ALL ABOUT THE HAIR

torstai 7. toukokuuta 2015


Helouu! Nyt toteutetaan heti perään myös toinen teidän toivoma postaus eli kerron käyttämistäni hiustenhoitotuotteista.
Aluksi voisin kertoa, miten hoidan niitä ihan niin kuin muutenkin. Pesen hiukset ehkä noin kolme kertaa viikossa eli pesen ne aina suunnilleen kolmantena päivänä. Tällä hetkellä koen sen olevan mulle sopiva pesuväli tietysti poikkeuksia lukuun ottamatta! Annan hiusten kuivua luonnollisesti omaan tahtiin, mikä tarkoittaa illalla suihkuun menemistä viimeistään kahdeksan jälkeen. Ei ole mitään inhottavampaa kuin mennä nukkumaan kosteilla hiuksilla, jolloin ne aamulla ovat kaukana vastapestyn tuntuisista. Niistä tulee niin sanotusti tunkkaiset! Kiharran hiuksia todella harvoin hiustenkuivaajasta puhumattakaan. Citymarketissa ollessani mulla on hiukset melkein joka päivä kiinni, mutta koitan vaihdella kampauksia nutturasta ponkkariin eri kohdissa päätä välttääkseni hiusten katkeilun. Mulla ois pian myös hiustenvärjäys edessä, joten saas nähdä mitä tällä kertaa!

IMG_3025j

Pesen hiukseni aina kotona ollessani joko Franck Provost Expert repair shampoolla tai Bonacuren Color freeze shampoolla. Hoitoaine vaihtelee usein (esittelen loput seuraavassa kuvassa), mutta Franck Provostin on se tavallisin. Nuo putelit esittelin jo tammikuussa eli nuo on todella riittoisia! Plussaa todellakin myös siitä etteivät ne sisällä silikonia :-) Levitän nykyään hoitoaineen hiuksiin ennen shampoota ja tykkään kyllä tuloksista. Lueskelin netistä, että tavalliseen tapaan hoitoainetta saattaa jäädä hiuksiin, mikä aiheuttaa myös sitä tunkkaista tunnetta.

IMG_3032j

Näitä tuotteita käytän ja vaihtelen aina fiiliksen mukaan. Suurin osa tuotteista on varmasti kaikille tuttuja ja ne ovat aikaisemmin näkyneetkin täällä blogissa. Wellan ampullit ovat jääneet vähemmälle käytölle, mutta voisin vaikka tänään käyttää yhden sellaisen säästääkseni normaalisti käyttämääni hiuksiin jätettävää hoitoainetta. Aussien 3 minuutin tehohoitoaineesta kerron enemmän täällä elokuun suosikeissa. Käytän satunnaisesti myös äidiltä pieneen pulloon saamaani syväpuhdistavaa shampoota, joka auttaa muun muassa poistamaan tämän talon putkissa olevaa kuparia.

IMG_3034j

Tässä tuotteet, joita käytän poikkeuksetta aina suihkun jälkeen (okei bb:tä en ihan aina) ja kahta muuta päivittäin :-D Tangle teezeriä olen käyttänyt jo monta vuotta enkä enää muita harjoja osaa käyttääkkään! Tuntuu ihan hirveältä käyttää tavallisia harjoja sillä tuntuu kuin ne repisivät kaikki hiukset päästä. Käytän vaihtelevasti puhelinlankaponnareita ja tavallisia, koska ensimmäisenä mainitut ovat alkaneet taas löystymään eivätkä aina ole paras vaihtoehto esimerkiksi salille. Schwarzkopfin hiuksiin jätettävän hoitoaineen ostin myös alkuvuodesta ja se alkaakin jo loppumaan. Se on ajanut hyvin asiansa vaikka haiseekin hirveälle!

IMG_3042j

Viimeisenä muttei vähäisempänä tuotteita, joita käytän melko harvoin. Molemmat ovat Bangerheadin tuotteita ja sieltä saatuja. Lämpösuojaa käytän tietysti yhtä harvoin kuin kiharrintakin ja kuivashampoota pyrin käyttämään mahdollisimman vähän. En pidä siitä tunteesta, jonka se jättää minkä takia koitan aina ehtiä pesemään hiukset :-D Multa löytyy myös ainakin Osiksen kuivashampoo, mutta nämä Bangerheadin tuotteet tuoksuu tosi hyvälle!

Löytyykös teiltä samoja tuotteita tai jotain, mitä voisitte suositella? Mun ostoslistalla on tällä hetkellä hiusöljy, joka on päässyt jo loppumaan. Toiveiden täyttymyksiä olisivat Moroccanoil -tuotteet, mutta en varmaan vielä ala tilaamaan netistä :-D

4 kommenttia

 1. Oi kappas, sama suihkutettava hoitoaine (tuoksuu hyvälle musta :--D), aussie & cacao mask, kaikki ainakin ollu musta hyviä tuotteita:) pesen kans hiukset joka kolmas päivä!:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ompas meillä paljon yhteistä! :-D Ehkä mulla on taas joku maanantai kappale vai miksi sitä sanottiinkaan, kun on joku virhe?? Musta se tuoksuu jotenkin mummomaiselle..

   Poista
 2. Samoja Bonacure tuotteita on tullu käytettyä itelläki! :-) Mulla oli yhteen väliin sekä shampoo että hoitoaine tuosta sarjasta, mutta koin ne huonoksi omille hiuksille ja vaihdoin Tigiin.. Tuo hoitosuihke on silti ollu kyllä tosi hyvää ja sitä hankinki aina uuden edellisen loppuessa. :-) Tosin totta, tuoksu ei kyllä oo mikään kovin hyvä, mutta onneksi se ei jää pahemmin hiuksiin haisemaan :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo emmiekään oikein tuosta shampoosta välitä, mutta koitan saaha sillä vaihtelua ja tuoksuu aika hyvälle! Mie tykkäsin enemmän siitä pinkistä hiuksiin jätettävästä hoitoaineesta, joka mulla aikasemmin oli mutta nyt halusin kokeilla tuota. Pitää joskus itekkin ostaa Tigiä, oon tähän mennessä ollu pihi :-D

   Poista

Latest Instagrams

© Holyfacepalm. Design by FCD.