OMAN ELÄMÄNI AAKKOSET O-Ä

torstai 25. kesäkuuta 2015

Tässä tulee toinen ja tietysti samalla myös viimeinen osa aakkosista. Muutamien keksiminen tuotti vähän päänvaivaa ja vierasperäiset kirjaimet jätin suurimmaksi osaksi välistä.
Vettä tulee taas niin kuin Esterin perseestä, mutta tultiin silti käymään isän luona kalassa. Melottiin joella kanootilla, nakeltiin virvelillä ja ongittiin mato-ongella. Nyt menen lettujen kimppuun, joita isä tuossa juuri paistelee. Palataan huomenna herkullisemman aiheen parissa ;-)

IMG_0146j

Onnistuminen nostaa aina fiilistä ja tuo hymyn huulille synkempinäkin päivinä. Mikään ei ole parempaa kuin onnistuminen jossain asiassa, mitä on harjoitellut tai yrittänyt pitkään.

Positiivusuus on mun mielestä tärkeää vaikkei niitä hyviä puolia asioista jaksakkaan aina etsiä :-D Asenne kuitenkin ratkaisee ja usein myös helpottaa asioita.

Quoteja löytyy mun ja varmasti monen muunkin puhelimesta useita kymmeniä. On kivaa puuhaa etsiä Weheart:ista tekstejä, jotka kuvaa suoraan sun fiiliksiä. Etsimisestä puheen ollen voisinkin eksyä Weheart:in syövereihin tämän postauksen jälkeen.. ;-)

Rakkaus ei kovin paljon selittelyjä kaipaa. Itse asiassa mietin hetken aikaa rakkauden ja ruoan välillä, mutta nehän liittyy ihan olennaisesti toisiinsa. Tie sydämeen käy vatsan kautta eikö vain? Rakkaus on ihanaa!

Siivoaminen on mulle tärkeää oli se sitten miten outoa tahansa. Ennen nukkumaan menoa järjestelen paikkoja, koska en halua herätä sotkuiseen kotiin. On esimerkiksi kivempi alkaa tekemään aamupalaa, kun altaassa ei ole eilisen tiskit odottamassa. Joskus ihmettelin äitin siivousintoa, mutta niin se vain tarttui minuunkin omaan kotiin muuttaessa :-D

IMG_9946j

Turvallisuuden tunne on mulle melko tärkeä, koska olen yksin kotona ollessani aikamoinen pelkuri. Pelkään olla yksin omakotitalon alimmassa kerroksessa ja ylipäätään yksin öisin. Turvallisemman olon tuo heti auto pihassa tai koira vieressä.

Unelmia kannattaa aina olla. Tällä hetkellä mie unelmoin omasta koirasta, matkasta jonnekkin vähän kauemmas ja kodin sisustamisesta. On hyvä olla asioita, joista unelmoi harmaampina hetkinä. Ja tietysti niihin voi myös säästää rahaa, mikä auttaa raha-asioissa.

Ville halusi nimensä tähän vaikka mie mietin kyllä myös valokuvauksen ja veden välillä :-D No ei vaan, pitää kai sekin näissä mainita. Ollaan oltu yhdessä kohta kaksi vuotta ja yhteisessä kodissa ollaan asuttu yhdeksän kuukautta. Kyllä se aika vain menee nopeaa! Voishan sitä kehua vaikka kuinka, mutta ehkä se menee liian ällöksi.

Xylitol purukumia menee päivittäin useita. Syön aina ruan jälkeen 1-2 kappaletta lukuun ottamatta aamu- ja iltapalaa. Tuntuu, että ilman purkkaa saattaa syömisen jälkeen tulla jopa nälkä uudestaan!

Ystävyys tuo sisältöä elämään, piristää päiviä ja on niin paljon kaikkea, mitä ei voi sanoin edes kuvailla. On huippua nähdä hyviä ystäviä pitemmänkin ajan jälkeen, kun voi vaihdella kuulumisia ja puhua mistä sattuu.

Äiti tulee tähän väliin ja kyllä sen isänkin olisi voinut mainita i:n kohdalla. He ovat aina elämässä mukana ja niitä tärkeimpiä ihmisiä. Molempiin on helppo tukeutua pahan paikan tullessa ja kertoa, mikä mieltä painaa.

2 kommenttia

 1. Tosi kiva postaus! Mukava lukea :)

  http://nelma-livethelifeyoulove.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, kiva kuulla että tykkäät! :>

   Poista

Latest Instagrams

© Holyfacepalm. Design by FCD.