UUSI LEMPIRIPSARI LÖYDETTY

maanantai 1. kesäkuuta 2015

Kesäkuu aloitetaankin kosmetiikka aiheisella postauksella sateisen ilman vuoksi. Oishan se ihan huippua käydä ottamassa kuvia, kun vihdoinkin joka paikassa on vihreää. Viimeiset pari päivää on kuitenkin ollut noin kymmenen astetta lämmintä ja satanut kuuroissa, joten ei kiitos. Mennään nyt aiheeseen eli uuteen ripsiväriin, jonka ostin viime viikolla.

IMG_3489j

Kyseessähän on siis Maybellinen Lash sensational vedenkestävä ripsiväri, jonka ostin Anttilasta noin seitsemän euron hintaan pienellä alennuksella. Alennus sopi mulle hyvin, koska saatoin sen varjolla ostaa huulipunan "yhden ripsarin hinnalla" :-D Ripsivärin luvataan muun muassa tuuheuttavan ripsiä, kun sisäharjat tuuheuttavat ja tuovat esiin jokaisen ripsen ja ulkoharjakset levittävät ripset viuhkamaisesti. Nyt nettiä selaillessani luin, että ensin tulee käyttää toisella puolella olevia pieniä harjaksia ja sen jälkeen isompia, jolloin saavuttaa luvatun tuloksen.
  IMG_3497jIMG_3490j

Mun mielestä ripsiväristä kertova postaus ei ole hyvä, jos siinä ei ole kuvia ripsarista myös tosi toimissa. Kokemuksia lukiessa haluan oikeasti nähdä, millaiset ripset sillä voisi saada aikaan. Mun kuvat ei kuitenkaan ole ihan parhaita mahdollisia, koska sipaisin väriä aamulla vain nopeasti silmiin ennen avainten luovutusta ja olen käynyt sen jälkeen salillakin. Kiireessa hutilointi taas muuten kostautui, kun tökkäsin itseäni silmään :-D No, sain onneksi sotkut siivottua aika hyvin. Ripset pysyvät hyvännäköisinä koko päivän eikä väriä välttämättä tarvitse edes lisätä. Fiilikset tiivistettynä ripset näyttävät pidemmältä ja siirtävät kyllä taas ripsenpidennyksistä haaveillut unholaan (ainakin hetkeksi). Hinnasta vielä sen verran, että Sokoksen verkkokaupassa tuo näyttää maksavan 15,90 euroa, mutta Anttilasta sen sai noin puoleen hintaan. Oottekos te jo kokeilleet tätä?

4 kommenttia

 1. Ostin myös saman ripsarin mutta en oo vielä päässyt kokeilemaan :) Olen tosin kuullut niin paljon hyvää tuotteesta joten odotukset ovat korkeat! :D

  Annathin

  VastaaPoista
 2. Ihanan monipuolisesti kirjotat ja ossaat ottaa hienoja kuvia:) Sait uuden lukijan:)
  Jos kaipaat uutta luettavaa:
  http://specialwallflower.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiiitos paljon Heta, meen tsekkaan :)

   Poista

Latest Instagrams

© Holyfacepalm. Design by FCD.