WEEKS 24 & 25

sunnuntai 21. kesäkuuta 2015

Viime viikoilta ei ole kertynyt kovin paljon kuvia puhelimeen, minkä takia kokosin nämä taas yhteen postaukseen. Asia saattaa korjautua lähiaikoina, sillä menen huomenna katselemaan uutta puhelinta. Hirveästi lisättävää ei olekaan enkä ala turhaa lätisemään :-D Me jatketaan OITNB:n katsomista, palataan taas!

collage1kuikui 
1. Ostettiin näitä uusia karkkeja kokeiluun ja ne oli muuten hyviä, mutta jälkimaku oli vähän outo 2. Keskarilla potkimassa ensimmäisinä kesäisinä päivinä collage2kuikui 
3. Saana oli meillä hetken hoidossa ja tykästyi myyntiin menevään pehmoleluun :-D 4. Tein salilla treeniä ihanan rauhassa ilman muita
collage3kuikui 
5. Ulkona satoi kaatamalla, mutta oli pakko mennä siivoamaan kirppispöytää 6. Maistoin ekaa kertaa Lidlin täytettyjä croissantteja, nam! 
collage4kuikui 
7. Alelöytöjä tekemässä 8. Isä teki herkkuruokaa, josta oli pakko laittaa kuva Villelle ;-) collage5kuikui 
9.-10. Käytiin eilen Tivolissa ja ainoa laite, jossa käytiin oli uusi Spider.

PS. Oisko teillä suositella jotai hyvää hiustenkiharrinta? Olen katsellut Remingtonin erilaisia, mutta on hankala tehdä päätös pakettien kuvin ja nettikeskustelujenkin perusteella.

10 kommenttia

 1. oliko spider hyvä? vähänkö ärsytti ku tääl oulussa se spider oli rikki eikä siihen päässy...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli se! Se tosia meni silleen ylös alas ja osa niistä myös pyöri, joten tuntui kivasti mahan pohjassa. Eikä :( harmillista! Muistan itekki joskus muutama vuos sitten kun se mega flip oli uus ja juuri sinä päivänä, kun mentiin tivoliin se oli rikki :D

   Poista
 2. kannattaa ottaa sellanen kiharrin missä on se klipsi minkä väliin hiuksen saa tavallaan kiinni :-) on paaaljon helpompi kuin sellainen tavallinen puikko, jossa ei ole sitä klipsiä.

  http://www.verkkokauppa.com/fi/product/27950/dsrhc/Remington-CI6325-E51-Pro-Soft-Curl-kiharrin - tän tyylinen siis

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi mun pitää katsoa tuota! Tällä hetkellä on semmonen Babylissin kiharrin jossa on se, mutta sen kiharat ei oikein pysy :l

   Poista
 3. Oi sun postaukset on aina niin kivoja! :-) Siis mulla oli toosi korkeet odotukset noita karkkeja kohtaan, mutta loppuen lopuks noi olikin ihan kamalia!

  http://rakkauttaaulait.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voii kiitos paljon Ansku!! Joo siis.. :D oli niin kiva ajatella, että niissä oli oikeiden hedelmien mehua mutta se jälkimaku..

   Poista
 4. Mää niin tykkään tämmösistä postauksista! :) Haha ja muutenki tää sun blogin on niin yks mun lemppareista!

  VastaaPoista
 5. Ite oon tykänny Remingtonin puikkokihartimesta ilman sitä klipsua, pysyy todella hyvin kiharat pitkissäkin hiuksissa ja tulee hyvää jälkeä :)

  http://www.verkkokauppa.com/fi/product/49972/fbgkb/Remington-C195-Pearl-Wand-sauvakiharrin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuon ja pearl pro curlin välillä oon pähkäilly! Ymmärsin jostain, että tuolla tulis semmosia aika tiukkoja/pieniä kiharoita?

   Poista

Latest Instagrams

© Holyfacepalm. Design by FCD.