WISH IT

tiistai 30. kesäkuuta 2015

collage1

Meinasin jo jättää postaamatta tältä päivältä, mutta tulimpa nyt kuitenkin kysymään teidän toiveita. On ihan eri asia toteutella teidän toivomia postauksia kuin etsiä inspiraatiota muiden blogeista. Eli jos ja kun teillä on ihan mitä vain postausideoita mielessä niin antaa tulla vain! Toiveet liikunta-aiheisten postausten suhteen on kuultu ja sellainen on tulossa lähiviikkoina. Sen sijaan varmasti jo tällä viikolla pärähtää pikku arvonta käyntiin, joten pysykääs kuulolla ;-) Me aletaan katsomaan OITNB:n viimeistä jaksoa ja sen jälkeen Cindrellaa, joten nyt kommenttiboksi laulamaan!

12 kommenttia

 1. my day ja video ois kivoja :)

  VastaaPoista
 2. jokin käsite tai tunne esim. rakkaus, suru, onnellisuus, asioita jotka ovat mielestäsi käsittämättömiä, tapahtuma joka muutti elämäsi tms. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ompas erilainen idea! Pitää katsoa mitä keksin kirjoittaa :D

   Poista
 3. Voisit tehdä postauksen missä esittelet viikon putkeen sun asua :) Se antaa lukijalle paremman kuvan sun tyylistä ja sulla on muutenkin hyviä asukuvia täällä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on hyvä idea muuten mutta tässä on kaksi ongelmaa, melkein kaikki asut on näkyny täällä joihin mä sitten myöhemmin pukeudun ja ville ei ainakaan innostuisi kuvaamaan joka päivä :D

   Poista
 4. Kun teet ton liikunta postauksen niin sen jälkeen tai siinä yhteydessä olis kiva kuulla vaikka yhden päivän ruokapäiväkirja :) mihin haluaisit matkustaa ja miks just sinne, olis myös kiva tietää sun tulevaisuuden suunnitelmista! Tulipa ainaki ideoita :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos paljon, ihana että tulee paljon ideoita! Ruokapäiväkirjan voin kyllä toteuttaa lähiaikoina varmaan näistä ensimmäisenäkin :)

   Poista
 5. ois kiva tietää miten tapasitte villen kanssa ja muutenkin teidän seurustelusta :-) myös aamu- ja iltarutiini postaukset ois kivoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha tiedätkö Ville on joskus maininnut siitä, kun en ole tehnyt meistä postausta :-D Sen voisin kyllä joskus tehdä!

   http://holyfacepalm.blogspot.fi/2015/03/my-basic-sunday-morning-routines.html Keväiset sunnuntain aamurutiinit löytyy tuolta, mutta iltarutiinit voisin tehdä! Kiios paljon ideoista :)

   Poista

Latest Instagrams

© Holyfacepalm. Design by FCD.