KESÄN SUOSIKIT

perjantai 31. heinäkuuta 2015

Heippa! Heinäkuun viimeistä viedään, joten ajattelin nyt olevan hyvä aika kesän suosikeille. Hirveesti niitä ei ole kertynyt ja esimerkiksi uutta aurinkorasvaa tai -öljyä ei ole tarvinnut vielä edes ostaa.. :-D Mutta onneksi muutama mainitsemisen arvoinen juttu löytyy ja kuka tietää ehkä alan taas syksyn tullen postailemaan ihan kuukausittain suosikeita.

IMG_4643j

Ensimmmäisessä kuvassa komeilee suosikeiden ainoat kauneuteen liittyvät jutut, joista ripsiväri on jo aika läpipuhuttu juttu. Siitä on ihan oma postauksensa täällä. Myös tuo Maybellinen primeri on täällä joskus näkynyt, mutta sitä olen alkanut taas käyttämään uudelleen juhlissa ja vastaavissa. Hoitaa ihan näppärästi asiansa!

IMG_4636j

Tietysti myös uusi puhelin löytyy näistä. Se on tehnyt elämästä taas hieman helpompaa ja mukavempaa, kun akkukaan ei ole koko ajan loppumassa. En voisi olla tämän tyytyväisempi valintaani :-) Ehkä talvella hieman suunpielet kääntyvät alaspäin kovilla pakkasilla, mutta haha kyllähän ne muutenkin siinä kylmyydessä. Myös kuoret Nunuco Design Company:sta on nappivalinta ja iloa silmälle.

IMG_4638j

Lupaan, etten puhu täällä enää vähään aikaan Himoshoppaaja -kirjoista! Ne oli vaan ihan pakko mainita, koska olen tykännyt niistä tänä kesänä enemmän kuin koskaan. Luin tänään loppuun tuon Salaiset unelmat ja aloittelin sitä Cecelia Ahernin pokkaria, mutta ainakaan vielä se ei sytyttänyt samalla tavalla. Voin kuitenkin suositella Himoshoppaajan salaisia unelmia, vierailla mailla ja ratkaisevaa askelta! (Siis joo olen lukenut näitä kirjoja iihan väärässä järjestyksessä ja vasta nyt luin ensimmäisen osan..)

IMG_4004j

Viimeisenä kuvissa on kuukauden käytetyimmät kengät eli uudet Niket. Ne on valehtelematta päätyny ainakin joka kolmas kerta ulos lähtiessä jalkaan. Pinkeissä on mukavemmat pohjalliset, mutta nämä on värinsä puolesta helpompi yhdistää eri asuihin

+ Lempileffoja ovat tässä kuussa ehdottomasti Paddington ja The Wedding ringer ja sarja taas Puumanainen ♥

4 kommenttia

 1. Onks toi Maybelinen primeri siis sitä, mitä laitetaan ennen luomiväriä? Sellaselle ois tarvetta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koko kasvoille tuo kai on? Niin mie ainaki oon käyttäny :D

   Poista
 2. Oi jes just sopivaan aikaan mainitsit tosta ripsarista ja siitä aikasemmasta postauksesta! :D Mulla nimittäin ois hakusessa uus ripsari. Onko toi semmosta ripsaria että se ei varise tai tahriinnu päivän aikana silmän ulkonurkkaan tms? Levittyykö ja erotteleeko ripset hyvin..?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi hieno juttu, että tästä oli sulle apua! Piti tsekata peilistä, mutta eipä oo tullu silmäkulmiin vaikka 8 tuntia sitten laitoin ja sen jälkeen tein hikisen treeninkin, joskus on varissut kun oon päivän aikana sormilla ns taivuttanut ripsiä :D mutta ei muuten!
   levittyy ja erottelee ainakin mun makuun hyvin, mutta tää ripsari on kai herättänyt myös toisenlaisia fiiliksiä jossain blogissa, en kyllä muista oliko heillä vedenkestävä vai ei - itsehän en käytä kuin vedenkestävää juuri esimerkiksi sen takia ettei varise.

   Poista

Latest Instagrams

© Holyfacepalm. Design by FCD.