KIRJAVINKKI

maanantai 6. heinäkuuta 2015

Tässä tulee tämän blogin ensimmäinen virallinen kirjavinkki. Muistaakseni viime kesänä taisi kuukauden suosikeihin eksyä pari kirjaa, mutta nyt haluan omistaa tälle kokonaan oman postauksen. Kesät on mulle ainoaa aikaa vuodesta, jolloin aikaa lukemiselle riittää. Nuorempana luin joululomillakin, mutta nykyään sarjojen katsominen vie useimmin voiton lukemisesta, eikö? :-D Tämä romaani oli kuitenkin niin hyvä, että mietin löytyisikö sittenkin ehkä muinakin vuoden aikoina aikaa lukemiselle.

IMG_4268j

Olin useaan otteeseen nähnyt Pienen lankakaupan kirjaston hyllyllä, mutta jättänyt sen sinne aina runsaan sivu määrän takia. Kieltämättä kesän ensimmäiseksi kirjaksi 600 sivua meinasi olla liian kova pala purtavaksi :-D Ensimmäisen 300 sivun aikana kiinnostus aina välillä lopahti, mutta viime viikonloppuna melkein ahmin viimeiset sivut! Kirjasto on jopa pahempi kuin karkkikauppa, sillä siellä on niin paljon valikoimaa eikä kirjoista näe kuin pelkän selkämyksen, joka ei yleensä sano paljon mitään. Siksi katsonkin aina etukäteen kirjakauppojen nettisivuja ja vasta palautettujen kirjojen laareja.

"Kun mies jättää ja lapsi on tulossa, naisen on tartuttava elämänsä puikkoihin. Georgia Walker perustaa pienen lankakaupan, josta tulee kaikkien neulontaan hurahtaneiden newyorkilaisten mekka. Kaupassa alkaa kokoontua perjantai-iltaisin innostuneiden kutojien kerho. Käsityöt ja herkut vedetään kasseista, juttu lentää ja iloinen nauru raikuu. Sitten kuvaan astuu mies menneisyydestä ja penää isän oikeuksiaan. Tytär riemastuu ja tunteet myrskyävät. Ja Georgialta putoaa puikoilta silmukka jos toinenkin.." Näin lukee takakannessa, joko alkaa kiinnostamaan? Pakko paljastaa, että lopussa kostui silmäkulmakin, mitä ei tapahtunut Tähtiin kirjoitetun virheen kohdalla! Lähdin muuten alunperin hakemaan kirjastosta Lauren Condradin ja John Greenin kirjoja. Haha olisitteko uskoneet, että vinkkaan teille vielä tällaista kirjaa?

PS. Huomasitte varmaan jo Indiedaysin lukijatutkimuksen? Ois tosi huippua, jos teillä ois aikaa sen täyttämiseen. Tutkimuksen ohessa voi myös osallistua kilpailuun, jossa palkintona on kolme 100 euron lahjakortia sekä 30 kauneustuotepakettia. Tässä vielä linkki, jos ehdit sulkea avautuneen ikkunan :-)

6 kommenttia

 1. Voi vitsit, tuo kirja, niiiin hyvä! Oon lukenu tuon varmaan kymmenen kertaa, niin paljon tosta pidän :'D Kiva tämmönen vähä erilaisempi postaus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oijjoi siihen on tainnut muutama tunti vierähtää (siis ei putkeen..) Kiva kuulla, että tykkäät! :)

   Poista
 2. Kuulostaa tosi mielenkiintoiselta, tää menee ehdottomasti lukulistalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi hieno juttu, että kiinnostuit :)

   Poista
 3. Mä en ite juurikaan kirjoja lue mut tää kirja kyl kuulosti tosi mukavalta että vois tehdä poikkeuksen ja lukaista!

  VastaaPoista

Latest Instagrams

© Holyfacepalm. Design by FCD.