SUMMER DAYS

perjantai 10. heinäkuuta 2015

Huh päätin ottaa pienet päiväunet ennen kuin aloin tekemään tätä postausta ja nukahdinkin sitten tunniksi kone sylissä ja hiiri kädessä :-D Herättiin jo ennen viittä - siis Ville heräsi oikein virkeänä ja minäkään en enää saanut unta, mikä on sitten vähän sekoittanut päivän rytmiä.. Tunnin päästä lähdetään katsomaan Kätyreitä, mikä on musta vähän huvittavaa, kun kaikki taitaa käydä katsomassa uutta Magic Mike Xxl:ää? Mun mielestä se ensimmäinen ei ollut kovin kummoinen (katsoin keväällä ensimmäisen kerran), joten odottelen varmaan sen ilmestymistä dvd:lle tai nettiin. Mutta hei, mikä nuita Flickrin kuvia vaivaa? Tsekkailin muitakin blogeja, joissa kuvat meni samalla tavoin, mutta kukaan ei ollut kommentoinut asiaa mitenkään. Apua?

IMG_4067j

Tästä postauksesta meinasi ensin tulla oikea ruokakuvien oksennus, mutta loppujen lopuksi löysin muutaman muunkin kuvan. Onko parempaa kuin tuoreet mansikat ja mustikat?
  IMG_4292j

Onneksi kesälukemiset ei loppunu Pieneen lankakauppaan, sillä mulla oli myös toinen kirja lainassa. Himoshoppaaja on mukavaa hömppää kesäpäiville ja no, onhan se kiva lueskella jonkun muun törsäilyistä :-D

IMG_3738j

Tämä kuva on itse asiassa jo todella vanha, ehkä noin kuukausi sitten otettu? En vain muista postanneeni tätä silloin, kun julkaisin Ainon kanssa ottamani asukuvat. Käytiin siis pikaisesti kahvilla Coffee housessa ja mie join herkullisen, mutta pienen jäätelöcappucinon tai jonkun vastaavan.
  IMG_4286j

Tässä taas vähän näkymää tästä meidän uudesta asunnosta. Mulla on vähän sellainen fiilis ettei huvita tehdä tästä vielä mitään esittelypostausta, koska mitään uutta ei ole vielä hankittu ja esimerkiksi pari mattoa puuttuu ja kolme (!!) lamppua. Onneksi ja toivottavasti Ikean ja sisustusliikkeiden ynnä muiden kiertelyyn ei ole enää kauan.

IMG_4086j

Saanko esitellä erään illan leffaherkun: ananas. Rehellisesti sanottuna en syönyt mustikoita tuossa samalla vaan lisäsin muutaman kuvausten ajaksi. Tuolla kerralla ostetut marjat ei ollu kovin kummoisen makuisia, minkä takia ne roikkuikin aika monta päivää jääkaapissa. Huomatkaa söpö lautanen!

IMG_4290j

Sain tytöiltä synttärilahjaksi tuollaisen kivan purnukan, jonka sisälle olen miettinyt niin valojen kuin keksienkin laittamista. Silloin kun sain sen, sisällä oli pari pientä Baileys pulloa.

IMG_4141j

Ruokakuvia riittää :-D Olen oikeasti joskus miettinytkin, pitäiskö mun alkaa mielummin ruokabloggaajaksi kun ei nuiden lifestyle aiheisten kuvien nappaaminen oikein onnistu ainakaan määrällisesti. Ongelma sen suhteen olisi, kuka söisi kaikki aikaansaannokset? Okei olen joskus miettinyt tätä ääneenkin ja silloin muutama vapaaehtoinen on ilmoittautunut.

IMG_4297j

Viimeisenä ostos, jota vitkuttelin taas vähän turhan pitkään, mutta odotus on vihdoin palkittu! Kyllä oli taas ensimmäisen käyttökertaan niin sileät hiukset ai että

PS. Mitä mieltä ootte uudesta navigaatiopalkista? En ole ihan varma vielä, muuttaisinko sen vaaleaksi.

Lähetä kommentti

Latest Instagrams

© Holyfacepalm. Design by FCD.