VAATEKAAPIN KULMAKIVET

torstai 23. heinäkuuta 2015

Tänään päästään yhden useasti toivoton postauksen kimppuun eli mun vaatekaapin kulmakiviin. Itsestään selväähän on tietysti se, ettei mun vaatekokoelma ole vielä ihan täydellinen :-D Sinne voisi lisätä esimerkiksi tummemmat kengät rapakelejä varten, pitkähiaisia kylmiä koulupäiviä ajatellen ja erilaisia farkkuja. Milloinpa naisen ei uusia vaatteita tarvitsisi ostaa ;-) Tietenkään en kaikkia kenkiä, housuja ynnä muita näissä esittele vaan nimen omaan ne kulmakivet, joita ovat:
TOUKOKUU 2014

Ensimmäisenä päätin esiteillä mun kenkiä. Huomasin olevani todella mukavuudenhaluinen, kun kävelin ensimmäistä kertaa tänä kesänä ballerinoilla ja niiden pohjat oli niiin ohuet! Niin kuin tietysti kaikissa vaatteissa, mutta erityisesti kengissä koitan ostaa sellaisia malleja, joista pidän myös myöhemminkin. Ajattoman klassisia nilkkureita näki viime talvena/syksynä jokaisen tytön jaloissa - saas nähdä, mitä tänä syksynä jalkaan päätyy. Nuillekkin voisi hankkia vielä vaihtoehdon. Korkokengät unohdin tästä kollaasista ihan kokonaan, mutta niistä ei taida erikseen otettuja kuvia ollakkan. Niitä mulla löydyy yhdet mustat ja yhdet nuden ja beigen värien väliltä.

KESÄKUU 2014

Sitten housuja, joista löytyy tietysti elintärkeät mustat farkut, siniset kahdessa eri sävyssä ja yhdet vaaleammat. Näihin neljään pukeudun kaikista mieluiten ja jätän kaikki muut kaapin perälle. Mustia löytyy onneksi useampi kappale, sillä koskaanhan ei voi tietää milloin ne hajoaa :-D Perusvärit alkaakin aika kivasti olla hallussa ja seuraavana pitäisikin ehkä etsiä täydelliset farkut valkoisina.

Downloads

No sitten ne paidat, mistähän edes aloittaisin? Kulmakiviä ovat farkkupaita, yksinkertaiset neuleet, yksiväriset topit, kollaripaidat, musta bleiseri, yksiväriset kauluspaidat, vähän erilaiset t-paidat ja raitapaidat. Siinä ne ovat ehkä yksinkertaisuudessaan. T-Paitoja mulla ei ole juuri nimeksikään ja melkein kaikki niistä on sellaisia, joita käytän vain kotona. Törmään usein esimerkiksi Ginassa kivoihin t-paitoihin, mutta voin kuvitella jo sitä pidellessäni, kuinka se esimerkiksi vuoden päästä on mulla yöpaitana.. Käykö muille nuin?

HELMIKUU1

Musta tuntuu jo, että alan toistamaan itseäni. Suosikeita takkien puolella ovat nahkatakki, takki oikeassa yläkulmassa(jolle en keksi nimeä), parkatakki ja kevyttoppatakki. Nuo varmaan löytyvätkin melkein jokaisen komerosta. Kuvasta jäi puuttumaan musta syystakki ja vihreä sadetakki, joista ainakaan jälkimmäistä ilman en pärjäisi.

ELOKUU 2014

Viimeisenä asusteet eli laukut, huivit, kellot ja korut sekä ekstrana lakatut kynnet. Tästäkin pääsi unohtumaan edellisessä kuvassa näkyvä laukku, joka toimii tällä hetkellä mun luottolaukkuna. Pitäisikin etsiä sen rinnalle toinen, ennen kuin tuon sangat alkavat halkeilemaan tai jotain muuta yhtä kamalaa tapahtuu. Huivit ovat ehdottomia lemppareita asusteista täällä pohjoisessa, mutta jostain syystä en halua kovin usein sijoittaa niihin sitä noin 20 euroa vaikka ehkä kannattaisinkin :-D Toisihan niillä useammalla vaihtoehdolla lisää käyttöikää entisille, eikö vain?

En tiedä jäikö mulla vielä jotain kertomatta, sillä tämä oli taas vähän tällainen erikoisempi postaus. Kyselkää ihmeessä, jos esimerkiksi haluatte tietää, mistä joku on peräisin :-) Niitä olisi ollut kamala alkaa luettelemaan erityisesti paitojen kohdalla..

4 kommenttia

 1. Huivit ovat rakkaus <3 (vaikkei mullakaan oo ko yks huivi...)

  http://maailmanrannikoilta.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. mistä tuo nahkatakki, paljonko maksoi ja milloin ostit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vero Modasta ostin viime keväänä mutta niitä tais olla myynnissä vielä tänäkin keväänä jossei nytkin ja taid olla n 60e :)

   Poista

Latest Instagrams

© Holyfacepalm. Design by FCD.