VIIME AIKOINA

tiistai 28. heinäkuuta 2015

Heippa ja ihanaa alkanutta viikkoa taas kaikille! En oo pariin päivään aukaissut konetta ollenkan ja eipä siihen oikeastaan ole ollut aikaakaan. Viime aikoina olen muun muassa:

IMG_4626j

Lainannut lisää hömppälukemista kirjastosta. Ehdin jo alkaa ihmettelemään, kun Himoshoppaajien kohdalla hylly oli tyhjillään ja mietin, mitä ihmettä nyt lainaan. Hetken pyörimisen jälkeen kuitenkin huomasin, että ne oli siirretty vähän enemmän esille, jossa oli tarjolla muutakin kesälukemista. Siitä nappasin mukaan myös tuon Cecelia Ahernin pokkarin, joka onkin ihan uusi tuttavuus minulle!

IMG_4229j

Nauttinut kesäisistä maisemista isän luona, joita onkin saanut muistella haikeudella pari viimeistä päivää vesisateiden takia..

IMG_4406j

Hoitanut Oonaa, joka oli meillä hoidossa viime viikolla ja tuleekin taas yökylään loppuviikosta. Ehdin jo niin tottua tuohon nelijalkaiseen, että sunnuntaiaamuna hieman ikävöin sitä muistaessani, ettei se enää olekaan meillä :-D

IMG_4620j

Aloittanut eilen autokoulun ja siellä voitin itselleni kahden päivän lipun noin parin viikon päästä olevaan Simerockiin! Tämä oli ihan huippu juttu, koska olisin muutenkin ostanut sinne liput.

IMG_4575j

Ollut Villen hemmoteltavana: hän kävi ostamassa meille Citymarketista Oreo-keksejä ja -suklaata, kun heille oli tullut niitä erä. Yllätyksenä pääsin myös maistelemaan Ben & Jerry's jäätelöitä pienissä purkeissa ja mansikkaa lusikoidessani muistin, että se on varmaan ensimmäinen B&J jäätelö, jota olen syönyt. Tuli nimittäin semmoset ällötysvibat :-D

IMG_4627j

No words needed?

Huh kiireessä postailu ei kyllä todellakaan kannata! Koitan muka tehdä tätä postausta nopeasti, koska isä tulee ihan näillä näppäimillä hakemaan minut käymään mummolassa, mutta virheitähän niitä vaan sen takia syntyy.. Haha no palaillaan taas pian!

4 kommenttia

 1. Noi Cecilia Ahernin kirjat on oivaa kesäluettavaa, kannatan! :-)

  http://more-than-we.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä en oo päässy alottamaan, mutta toivottavasti!! :)

   Poista
 2. Hei! Oot tosi pirtsakka tyttö ja ihanan energinen! Sun blogi on kans tosi ihana! :) ja tiedän tunteen näistä kylmistä ja sateisista säistä kun ite asun kans Lapissa, nimittäin Sodankylässä :D saisi jo aurinko näyttäytyä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voii kiitos tosi paljon ihanista sanoista!! Joo Sodankylä tuli tutuksi viime vuonna ja säät oli tosiaan ihan samanlaisia ko täällä.. Kunhan ei aurinko sillon paistais, kun joutuu koulussa istumaan! :D

   Poista

Latest Instagrams

© Holyfacepalm. Design by FCD.