SIMEROCK 2015

sunnuntai 9. elokuuta 2015

Nyt on festareista selvitty ja kuvia kertyikin aikamoinen määrä. Yksinään Elastisesta oli kuvia reilut 140, mutta hän tuntui olevan hankalin kuvattava sitten eläinten jälkeen ja niimpä huonojen kuvien poistamisen jälkeen määrä tipahti alle puoleen :-D Viikonlopun suosikkeja olivatkin edellä mainittu ja Haloo Helsinki! Yö oli oikea yllättäjä ja mie niin tykästyin Olli Lindholmiin. Hän oli niin energinen ja iloinen ja huipusti jutteli eturivissä olevalle 11-vuotiaalle tytölle ja meidän edessä olleille tytöille. Nuorelta tytöltä hän kysyi ikää, kauanko on heitä fanittanut ja tietääkö monta kappaletta :-D Meidän edessä olevilta ehkä yläasteikäisiltä hän taas kyseli, että odottavatko he Elastista, harmittaako heitä ja jossain vaiheessa Olli näytti heille kieltäkin. Villen suosikki oli ehdottomasti Haloo Helsinki, johon vaikutti ehkä ihan pikkaisen se, että Elli osoitti häntä laulaessaan Jos mun pokka pettää "Kun joku on pitkä, joku toinen on soikea..". Oli kiva päästä pitkästä aikaa kuvailemaan ihan kunnolla  vaikka välillä sai kameraa suojatakkin vieressä hyppiviltä, mutta sellaistahan se on! Annetaan nyt kuitenkin kuvien puhua puolestaan:

IMG_5205j IMG_4793j IMG_4813j IMG_4901j collagekui IMG_4924j IMG_4993j IMG_5265j IMG_4848j IMG_5002j IMG_5012j IMG_5067j IMG_4892j IMG_5014j IMG_5036j IMG_5124j IMG_5199j IMG_5044j IMG_5049j IMG_5202j IMG_4915j

12 kommenttia

 1. Wau, upeita kuvia oot saanu otettua! 8) ja ah, haloo helsinki♥ heh :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiitos tosi paljon Maija! Mieki oon kyllä aika tyytyväinen nuihin :D
   Ja sanoppa muuta ♥

   Poista
 2. Tosi makeita kuvia!!! Iteki olin tuolla ja oli kyl mukavaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos hurjasti! Kuka tietää, ehkä meidän katseet kohtasi :D

   Poista
  2. Haha :D Ei kohdannu ku en nähny sua. Ja kuvista päätellen taisitte olla enemmän tuolla vasemmalla puolella ku mie olin oikeella. :/

   Samoja kyl aika lailla kävin kattoon; Antti Tuisku, Robin, Haloo Helsinki (mietinki et ketä se Elli siellä osotti xD), Nikke Ankara&Eveliina, Kasmir, Mikael Gabriel ja Elastinen.

   Mietin myös et oisin käyny sitä Yötä kattoon mut en sit käyny ku en mikään tosifani oo :D Mut ihana juttu toi et se oli jutellu siellä niiten eturivissä olevien kanssa :)

   Meikän lemppari oli ehkä Mikael Gabriel. Osas hyvin vetää keikkansa ja ottaa yleisön mukaansa :) Ja vaikka oli sen aiemmin nähnyki nii ei tullu pettymystä ku sillä oli tiettyä karismaa. Siis vaikka en mikään tosifani hänenkään kohalla oo. :D Ja vaikka se ei mua osottanu biisiään räpätessään ;)

   Poista
  3. Ei mekään tosifaneja olla, mutta siinä Mikaelin lopeteltua katottiin että porukka väheni ja siihen jäi vaan pikkutyttöjä odottamaan Elastista niin mentiin sitten siihen odottelemaan. Haha joo Mikael oli kyllä taas huippu! Viime vuonna oltiin eturivissä, mutta nyt kun tultiin vasta hänen jo alotellessa ei kovin hyviä tietenkään saatu :D

   Poista
 3. Sulla on ihana blogi ja hienoja kuvia! :) mulla olis sulle toive seuraavasta kirjoituksesta :) voisitko tehdä back to school postauksen? Ja haluaisin vinkin minkälaista reppua kannattaa käyttää noiden niken kenkien kanssa :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oii pitääpäs suunnitella tuollaista postausta, anteeksi nyt ehdin jo postata ennen kuin luin tämän kommentin :D En ole ennen tehnytkään tuollaista postausta!

   Hmm mulla ei ole ollenkaan reppuja arkikäytössä, mutta varmaan joku sporttinen tai kånken tai ihan mikä vain omaa silmää miellyttävä! Mullakin on viellä hakusessa se the reppu.. :D Ja kiitos tosi paljon!!

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Ihanaa että välittyy, kiitos! :)

   Poista

Latest Instagrams

© Holyfacepalm. Design by FCD.