SHOPPING LIST FOR AUTUMN

sunnuntai 13. syyskuuta 2015

Olen kerännyt puhelimeen jo jonkun aikaa listaa siitä, mitä mun pitäisi ostaa seuraavaksi ja nyt ajattelin jakaa sen tännekkin. Tietenkään kaikki näistä eivät todellakaan ole listan kärjessä, mutta sen mainitsen kyllä sitten kunkin kohdalla. Puhelimessa olevalta listalta löytyy myös kosmetiikkatuoteita ja jopa elintarvikkeitakin, jotka tietysti jätin tästä pois :-D

autumn


1. Uusia pitkähiaisia olisi tarkoitus ostaa melkeimpä heti seuraavan kerran, kun menen vaatteita ostamaan. Niitä tuntuu olevan tällä hetkellä vain muutama käyttöön kelpaava ja eihän sellainen tule kuuloonkaan näin ilmojen viiletessä :-D

2. Toisaalta edellä maintuilla saattaa tulla jo kylmä ilman huivia, minkä takia neuleet voisivat olla järkevämpi hankinta. Viime vuonna ostelin useamman neuletakin, mutta en kai yhtään villapaitaa! Niitten käyttö onkin jäänyt vähemmälle..

3. Multa löytyy tällä hetkellä tasan yksi pipo, josta tulee mieleen lähinnä spurgut. Villen pipot taas katoavat kummasti omille teilleen, minkä takia ainakin yhden voisin ostaa tuulisia päiviä varten. Katselin House of Brandonin valikoimaa, mutta en uskaltanut tilata yhtään ilman sovittamista. Mun on melko hankalaa löytää omaan päähän ja kasvoihin sopivaa, minkä takia niitä ei varmaan useampaa ole kertynykään.

4. En ole vielä tarkistanut viime vuonna ostettujen nilkkureiden kuntoa, joten en ole vielä ihan varma tarvitseeko uusia ostaa. Musta tuntuu, että voisin silti ainakin yhdet entisten rinnalle hankkia ihan senkin takia etten kuluta vanhoja puhki. En nimittäin tykkää palelluttaa nilkkojani Nike:issä ilmojen viiletessä.

5. Uuden takin taidan ostaa vasta kovemmille pakkasille tai "oikeaa" talvea varten, sillä kevyttoppatakkeja ja muita kevyempiä on tälle syksylle varmasti tarpeeksi. En kyllä edes tiedä, millaisen takin ostaisin!

6. Huiveille ei akuutia tarvetta juuri tällä hetkellä ole, mutta mulla on vähän tapana käyttää niistäkin vain yhtä. Sitten ne nukkaantuvat tai alkavat menemään ruman näköisiksi aika nopeasti.. Vaihtoehtoja tarvitaan myös näissä.

7. Uusi laukku on paidoista seuraavana. Nykyisistä käytetyin on alkanut ikäväsi näyttämään kulumisen merkkejä (jo aiemmissa kohdissa mainituista syistä.. :-D) ja tuota haluaisin ehdottomasti käyttää myös myöhemmin! Laukkujen kohdalla tuntuu, että pidän laukusta aina sen aikaa, kun se kestää ja myöhemmin ihmettelen, miten olen voinut käyttää tuollaista? 

8. Uusiin farkkuihin en ehkä juuri nyt ole sijoittamassa, koska niiden osto tuntuu aina hieman kirpaisevan. Toisaalta vähän enemmän revityt ehkä kiinnostaisivat, mutta ne eivät taida oikein syksyisillä ilmoilla lämmittää. Nahkahousuja voisin toisaalta harkita..

9. Ja tietysti kotiin voisin ostaa myös uusia tuoksukynttilöitä tai uuden huulipunan, mutta kelloa en ainakaan ole ostamassa. Se vain sopi näppärästi tuohon reunaan! Voin kyllä kertoa, että olen jo muuttanut muistiin panoissa Synttärilahjoja -listan nimen joululahjoihin ja kello löytyy sieltä.

Miltäs teidän ostoslista näyttää syksyä tai talvea varten? Löytyykö siltä kenties samoja juttuja?

Lähetä kommentti

Latest Instagrams

© Holyfacepalm. Design by FCD.