SYKSYN FIILISTELYÄ

tiistai 15. syyskuuta 2015

Olin aluksi tekemässä viikkokatsausta puhelimen kuvilla, mutta eihän niitä ollut kertynyt nimeksikäään. Tämä flunssa on vaikuttanut muhun väsyttävästi ja se tarkoittaa sitä, että kamerarullaan on kertynyt vain muutamat maisema- ja ruokakuvat. Selfieiden ottaminen ei ole käynyt mielessäkään, koska, noh vaikuttaahan se olo vähän ulkonäköönkin.. :-D Sen huomasi perjantain asukuvista, joissa mulla oli silmät enemmän kiinni kuin auki. Viikonloppu meni siis mun osalta aikalailla rennosti ottaen ja sarjoja katsellen. Lauantaina paistettiin "kesän" ensimmäiset ja viimeiset muurikkalätyt ja siinä samalla napsin nuo muutamat luontokuvat. Oli muuten taas yllättävän lämmin! Sen takia minäkin viitsin raahautua haistelemaan ulkoilmaa.

Alla olevissa kuvissa on kyllä aikalailla sama linja kuin niissä, jotka olisivat olleet viikkokatsauksessa.. Ihan kiva kuitenkin päästä jakamaan esimerkiksi nuo kuvat revontulista vaikka niiden laatu onkin ihan surkea. Oltiin juuri laittamassa nukkumaan, kun makuuhuoneen ikkunasta huomattiin ne. Oli todella hankalaa yrittää ottaa kuvia ikkunoiden läpi, mutta ei viitsitty enää lähteä ulos ja eivät nuo enää kovin kauan aikaa näkyneetkään.

IMG_5748j
IMG_5646j IMG_5656j IMG_5591J IMG_5734j IMG_5739jIMG_5737j IMG_5750j IMG_5758j

4 kommenttia

 1. Lettukateus iski! Ihanat revontulet!

  VastaaPoista
 2. Voi vitsi. Mulla onkin pitkä aika siitä, kun viimeksi sain muurikkalättyjä... rupesko ees tekeen mieli kun tuota sun kuvaasi katsoi.. nojuu! :D
  Heitin sulle myös blogihaastetta: http://lapsiluonnon.blogspot.fi/2015/09/8-minuuttia.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, vielä ehtii tehdä! Meenpäs kurkkaamaan :-)

   Poista

Latest Instagrams

© Holyfacepalm. Design by FCD.