UUTTA PÄÄLLÄ

perjantai 11. syyskuuta 2015

Flunssaisia terkkuja täältä kotisohvan nurkasta vaan kaikille! Olo on ollut valehtelematta aika kamala, mutta en millään voinut jättää tämän kivan asun ikuistamista myöhempään. Tein tilauksen House of Brandonille tiistaina ja jo torstaina sain hakea paketin postista. Nuin nopeaa palvelua voisi kehua vaikka kuinka paljon. Ei ollut kovin hankala miettiä, mitä ostoskoriin klikkailisin näin syksyä varten :-D Käykää ihmeessä tekin tsekkaamassa nuo sivut - siellä on myös paljon tuotteita alennettuun hintaan ja vasta tulleita syksyn uutuuksia!

Koulussa mulla oli neuleen alla edellisessäkin postauksessa näkynyt toppi Bik bokista, minkä takia (siis siksi, että se on näkynyt täällä jo useasti) yhdistelin näihin kuviin tuon valkoisen topin. Sen kanssa tuo huivi sopiikin tosi hyvin yhteen ja on muuten paksu huivi. Jalassa olivat uudet Dr. denimit, joiden lahkeet on mun mielestä pituudeltaan kivemmat. En tykkää siitä, miten paljon itse joudun plentyjen kohdalla lahjetta käärimään. Eikä mulla edes ole hirveän lyhyet jalat?

IMG_5695j IMG_5663j IMG_5675jHUIVI TÄÄLTÄ* FARKUT DR.DENIM NEULE TÄÄLTÄ* TOPPI GT LAUKKU H&M KENGÄT NIKE IMG_5692j IMG_5685j PicMonkey CollageIMG_5725j


*Saatu yhteistyössä/sponsoroitu

Lähetä kommentti

Latest Instagrams

© Holyfacepalm. Design by FCD.