CLOETTAN UUTUUKSIEN MAISTELUA

sunnuntai 4. lokakuuta 2015

Hain viime viikolla postista odotetun paketin Cloettalta* ja katsokaa, mitä siellä oli! Laatikosta löytyi useita uutuuksia, mutta myös muutama vanha tuttu. Nuin isoa määrää en ihan yhtenä viikonloppuna saanut maisteltua, minkä takia teen postauksen vasta nyt :-D

IMG_5912j IMG_5930j

Uudet Mynthonit ovat olleet eteenkin Villen suosiossa ja itse asiassa nyt hain itselleni yhden suuhun. Rasia on toosi iso, mikä on vaan hyvä juttu sen takia ettei Ville ainakaan ihan heti saa sitä tyhjenemään.

Nuista uusista Tupla-urheilupatukoista mainitsinkin jo parissakin postauksessa aiemmin ja olihan ne hyviä. Vähän tuntui hassulta alkaa syömään etenkin tuota Protein-patukkaa, joka maistui ehkä vähän enemmän suklaalta. Molemmat antoi tosi hyvin energiaa ja tietty suklaamaisuudensa ansiosta maistuivat paremmalle kuin useimmat proteiinipatukat.

Cloettan uusi suklaalevy Latte crunciatto oli sopivan kokoinen pieneen makeannälkään ja se todellakin maistui kahville. Aivan kuin olisin ollut lattea juomassa!

IMG_5921j

Näissä mini-pussit on mun mielestä ihan huippuja. Olen juuri semmoinen, että jätän jotkut isommat pussit ostamassa koska niissä on vaikka 1/3 tai 1/4 sellaisia karkkeja, joista en pidä. Ja kyllähän niitä sitten jää sinne, jossei niitä "pahoja" karkkeja halua syödä :-D Mun ehdottomat lempparit näistä oli TV mix hedelmäinen, kirpeä ja Aakkoset hedelmä. Ostin näitä jo aiemmin syksyllä eikä yhden pussin hinta ollutkaan kuin euron luokkaa.

Oottekos te ehtineet jo maistelemaan näitä? :-)

(Saatu yhteistyössä blogin kautta)

8 kommenttia

 1. Noita minipusseja en ole vielä missään ainakaan nähnytkään, onko sulla tietoa missä niitä myytäisiin? :)

  http://jenzkusmile.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin K-supermarketeissa on, sillä sieltä olen ostanut :-D Uskoisin että ainakin isommissa kaupoissa :-)

   Poista
 2. Toi hyvää makumaasta on ainoa karkkipussi mitä voin syödä, hah. :-D Kaikki muut tuntuvat sisältävän sitä liivatetta, mitä välttelen. Vitsit noi aakkosetkin oli niin hyviä sillon joskus! Harmi, kun niissä on sitä liivatetta. Toi Tuplan protskupatukka menee ehdottomasti kokeiluun!

  http://noorahoo.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä! Pakko myöntää etten itse ole tutkinut pussien sisältöä vaikka ehkä pitäisi :s Kannattaa testata!

   Poista
 3. Ei hitsi, kun rupes tekee mieli ton TV MIX Kirpeä -pussin karkkeja :-D Oon ostanut tommosen kerran ja sisältö oli just niin mun mieleen, kuin karkit vaan voi olla! Kirpeistä karkeista tuntuu olevan ainakin meidän lähikaupassa ihan tajuttoman huono tarjonta, monipuolisuudesta nyt puhumattakaan.. Tossa pussissa on kivasti erilaisia ja kaikki kuitenkin maistuu hyviltä! Pussin kokokin on näppärä: makeannälkä lähtee eikä oo vaaraa hirveen namiähkyn vetämisestä :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne oli kyllä just sopivan kirpeitä! Osa tuntui silti niin kirpeiltä, että väliin piti ottaa hedelmäkarkkeja :-D En oo ajatellukkaan, mutta totta puhut eipä niitä kirpeitä kovin paljon kaupoissa oo! Lidlissä taitaa olla jotain?

   Poista
 4. Oon ite ihan koukussa tohon TV MIX Kirpeään :D Bongasin niitä ekan kerran nälissäni Tampereen asematunnelin Siwasta. Paluumatkalla piti koukata jälleen hakeemaan sama pussi ja nyt kotona ollessani on jo pari iltana pitäny lähtee lähikauppaan noiden karkkien takia. Miksi ne keksii jotain noin hyvää? :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha eikä! Onneksi ne sentään on nuin pieniä pusseja :-D

   Poista

Latest Instagrams

© Holyfacepalm. Design by FCD.