KOTIHANKINTOJEN HAAVEILUA

lauantai 10. lokakuuta 2015

Tällä kertaa on luvassa hieman erilaista haaveilua, sillä minä olen selaillut Elloksen sivuja viimeiset pari tuntia. Voitte siis vain kuvitella välilehtien määrän.. :-D Laskin ne juuri ja tällä hetkellä niitä näyttää olevan 21. Jostain syystä kollaasiin päätyi vain harmaata, valkoista ja mustaa ihan vahingossa. Totta puhuen tykkään kyllä yksinkertaisesta sisustuksesta, mutta myös siitä, että jossain on aina jokin huomiota kiinnittävä juttu. Esimerkiksi tällä hetkellä olohuonen harmaalla sohvalla valkoisten tyynyjen seurana on yksi pinkki, joka kyllä toisaalta voisi mennä vaihtoon. Haha sisustus ei taida koskaan olla valmis! Kollaasiin kuitenkin päätyi sellaisia juttuja, jotka oikeasti ovat olleet ostoslistalla jo jonkun aikaa. Tärkein on tällä hetkellä lamppu eteiseen, koska kotiin tullessa pimeän aikaan pitää meidän sytyttää valot makkariin, olohuoneeseen tai vessaan, että näkee edes riisua kengät jalasta.

Kollaasit4

Jos nyt järjestykessä lähdetään menemään näitä kollaasin tuotteita, ovat ensimmäisenä vuorossa taulut. Ensimmäinen löytyy täältä ja toinen täältä. Tykkään tosi paljon nuiden tyylisistä tauluista ja meillä löytyykin jo yksi samantapainen kotoa. Parhaimmillaan ne voivat jopa vähän nostattaa fiilistä, kun niihin katse osuu ja tekstin lukee mielessään.

Tavallaan meidän tämän hetkiset verhot ovat hieman liian lyhyitä uuden asunnon ikkunoihin, minkä takia salaa ihailin myös verhojen valikoimaa. Erityisesti kollaasissa näkyvät viehättivät minua yksinkertaisuudellaan ja yllättäen myös värimaailmallaan.

Garnboll-valoköynnöksen tyylisistä haaveilin jo viime vuonna ja taas syksyn tullen ne mieleeni. En vain ole päässyt vielä haaveilusta tekoihin, koska en ole varma siitä, mihin ne sijoittaisin. Ehkä peilin ympärille tai sisustustikkaisiin? Ville ei kyllä jostain syystä lämpene nuille ja joskus hän uhkasi ostaa jotain mistä en tykkää (en muista, mikä se oli.. Olisko ollut juliste?? :-D), jos tuollaiset menen ostamaan.

Tämä Bin-metallikori päätyi kollaasiin spontaanisti. Joissain blogeissa olen nähnyt näitä vilttien ja tyynyjen säilytyksessä, mutta meillä ei niitä vielä niin paljon ole, että sille sellaista käyttöä olisi. Minulle tulikin ensimmäisenä mieleen säilytyskori huiveille! Meidän eteisessä ei valitettavasti ole sellaista tavallista naulakkoa, jossa olisi hattuhylly. Sen takia nyt syksyn tullen olen välillä ripustellut huiveja takkien päälle ja välillä tunkenut niitä eteisen "takkikaapin" ylähyllylle. Eihän tuo järjestelmä tule todellakaan toimimaan talven vain kylmetessä ja varsinkin silloin, jos ostan vielä lisää huiveja. Mielessä on käynyt myös pienen hyllyn kiinnitys seinään, mutta tässä olisi hyvä vaihtoehto sille.

Kelläpä ei olisi tarvetta uusille pussilakanoille ja pyyhkeille? Toisaalta niitä on meilläkin hyllyt täynnä (siihen asti kunnes saadaan lipasto ostettua), mutta olishan se kivaa vaihtelua ostaa uusiakin. Yläpuolella näkyvän puuvillaisen pussilakanasetin hinta on ainoastaan kymmenen euroa, sillä se näyttää olevan -30% alennuksessa. Vaihtoehtoina näyttää olevan pari muutakin väriä, houkutus ostoskoriin klikkaamiseen on suuri!

Lamppujen (ja muutaman keittiötarvikkeen) jälkeen ostoslistalla on vuorossa helmalakana. Jenkkisängyn reunat ottivat itseensä ikävästi väriä vesivahingossa pari vuotta sitten, jolloin jalat eivät olleet paikallaan ja runko oli lattiaa vasten. Olen joskus tallentanutkin puhelimeen kuvia erilaisista röyhelöunelmista, mutta tällä hetkellä iskee ehkä kuitenkin tuollainen vähän hillitympi.

Kynttilöitä, kynttilöitä ja vielä kerran kyntilöitä. Tarvitsevatko ne edes selityksiä? Kuvassa nähtävä Pure senses -tuoksukynttilä valikoitui mukaan siksi, koska se sopisi entisten joukkoon tyyliltään vallan mainiosti.

Lamppujen osto tuntuu olevan aika hankalaa. Makuuhuoneeseen saatiin onneksi jo kattolamppu, mutta eteinen tosiaan kaipaisi "hieman" valoa. Olohuoneessa roikkuu tällä hetkellä Ikeasta ostettu kattolamppu, joka minun mielestäni sopisi enemmänkin keittiöön. Edellisessä asunnossa se ei haitannut mitään, koska tupakeittiön ansiosta molemmat "huoneet" olivat samassa. Nyt jos vain löytyisi lamppu siis olohuoneeseenkin, pääsisi nykyinen sinne, minne se kuuluu. Metallista tehdyt kuten nyt tämä Diamond-kattovalaisin voisivat olla ihan jees, mutta jostain syystä kotimme toinen asukas nauraa myös näille..

Mary-joulupallot pääsivät mukaan ihan vain sen takia, koska apua ei voi olla totta! Joko näitä nyt on myynnissä? Miten voin selvitä jouluun asti ilman, että joka nurkka täyttyy joulukrääsältä. Onneksi meiltä löytyy jo viime vuonna ostettu valkoinen joulukuusi () ja tänä jouluna voinkin keskittyä siihen krääsän ostoon ;-)

Marble-lampunjalka oli vaan niin kivan näköinen, että oli pakko päästä näyttämään se teillekkin. Voisin kuvitella sen niin moneen paikkaan, koska se vain on niin söpö (ei siis löydy mun ostoslistalta ja tämän perään lisäisin emojeista kuuhymiön, jos se vain olisi mahdollista).

Sängyn päällä makaavat tyynyt ovat jo jonkun aikaa olleet samat ja esimerkiksi tuo Kim-tyyny sopisi hyvin entisten sekaan.

Viimeisenä myös söpöydellään huomioni kiinnittänyt Nanna-keittiöpyyhe, joilla näyttikin olevan ota 3 maksa 2 -tarjous.

Mulla on myös teille alekoodi, joka on voimassa huomiseen 11.10. Kertakäyttöisellä alekoodilla 325728 saat alennusta -40% kalleimmasta tuotteesta.

Sisältää mainoslinkkejä

2 kommenttia

Latest Instagrams

© Holyfacepalm. Design by FCD.