LOMAN VIETTOON

perjantai 9. lokakuuta 2015

Vihdoin se loma on täällä! Ihanaa ajatella, että luvassa ei ole autokoulun ajoja kummempia tärkeitä menoja. Huippua on myös se, että on aikaa lukea lehtiä ja katsoa omia sarjoja :-D Pääsin nimittäin siitä teoriakokeesta läpi ja onneksi niin. Olisi ollut kamalaa stressata tai lukea siihen vielä lomallakin. Jokin flunssa yrittää taas valitettavasti iskeä kyntensä minuun, mikä johtuu varmaan siitä, kun olen pyöräillyt kouluun vielä näin ilmojen viiletessäkin. Sen myötä ainakin tämä viikonloppu pitää ottaa rauhallisemmin. Huomenna siis luvassa uuden Ben & Jerry's jäätelön (ja ehkä mummon ostaman suklaankin) maistelua ja sarjojen katselua ;-)

IMG_6119j IMG_6044j IMG_6103jIMG_6010j IMG_6120j

PS. Kuviin vielä viitaten: musta on melkein huvittaa, miten aikaisin joulusuklaat on tullu myyntiin! :-D Nythän on vasta lokakuu. Toisaalta en minäkään ehtinyt ostaa viime vuonna kuin vain yhtä makua ja se ehkä harmitti vähän..

2 kommenttia

  1. Ihania olokuvia :) vohvelikateus iski!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Haha nuo ei oikeastaan olleet hirveän hääppösiä, sovelsin netistä löytynyttä reseptiä, mutten lisännyt makeutusta.. Oikeita vohveleita nuo ei siis maultaa ole nähneetkään, vaan muistutti enemmän proteiinipannareita :-D

      Poista

Latest Instagrams

© Holyfacepalm. Design by FCD.