PARASTA SYKSYSSÄ

perjantai 16. lokakuuta 2015

IMG_6218j

.. Koti-illat. On ihanaa viettää aikaa kotona silloin, kun ulkona alkaa jo pimentymään. Tiedättekö mitä tarkoitan? Tuntuu siis jotenkin paremmalta viettää aikaa kotona nyt syksyllä kuin kesällä :-D

.. Joulun odottaminen haha. Minkäs sille voi, että joulufiilis alkaa jo nyt nousta pintaan, kun kaupoissa myydään joulukalentereita ja -koristeita. Mun ei tarvitse varmaan edes mainita, että olen parannellut puhelimessa olevaa joululahjojen toivelistaa viime vuodelta jo tähän vuoteen.

.. Sarjojen uudet tuotantokaudet. Mainitsemisen arvoisia ovat ainakin Vain elämää, Rouva Ministeri ja Uusi päivä. Ja tietysti ne Salkkarit, näistä tietää arjen alkaneen.

IMG_6237j

.. Nätit maisemat, joista olen tainnut jo mainitakin.

.. Syysvaatteiden osto. Lompakko ei kyllä kiitä, mutta nytkin mielessä pyörii Palladiumit taukoamatta. Zalandolta vaan näyttää koot olevan loppu ja siellä ne taitaa olla edullisimmat.

.. Nyt kun vaatteisiin päästiin, niin pakko mainita huivit Yksi on tulossa taas kohtia kohti jossain päin maailmaa, mihinhän se enää mahtuu, kun ei sitä hattuhyllyä ole..

IMG_6234

.. Syysloma! Anteeksi te, joilla ei tätä ole ollenkaan. Te taas, joilla tämä on edessä, ymmärrätte varmasti. On ollut niin ihanaa vaan olla ja mikä parasta, on ollut aikaa tehdä mitä ikinä haluaa!

.. Tee on alkanut taas jostain kumman syystä maistumaan useammin kuin esimerkiksi kesällä.

.. Uusi alku. Koulun tuoma rytmi antaa sellaisen fiiliksen, että jotain uutta alkaa aina sen alkamisen myötä. Tuo fiilis on paljon vahvempi näin elokuussa kuin tammikuussa.

IMG_6229

.. Auringonlaskut. Liikunko mie nyt syksyllä enemmän myöhään vai onko syksyisin oikeasti kauniimpaa? Vai johtuuko se lapin laskemattomasta auringosta, ettei niitä kesällä näkynyt?

.. Okei pakko kai ne kynttilätkin on mainittava. Niin tavalliset kuin tuoksuvatkin.

.. Läheisten synttäriputki, jonka ansiosta pääsee leipomaan ihan kunnolla. Toisaalta mietin, miten isänpäivän jälkeen seuraavat onkin vasta huhtikuussa. Onneksi on joulu ja muitakin juhlia!

6 kommenttia

 1. ihan loistava tää sun blogin nimi! sait puhtaasti sillä itselles lukijan hahaa !
  http://jonnaingelise.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa eikä, tervetuloa vain! Toivottavasti ei tarvitse facepalmata blogin sisällölle :-D

   Poista
 2. Pääsit mun linkkaa blogisi-suosikkeihin!
  http://justchillin-s.blogspot.fi/2015/10/my-faves-link-your-blog.html

  VastaaPoista

Latest Instagrams

© Holyfacepalm. Design by FCD.