SAME OLD

maanantai 12. lokakuuta 2015

Kävin tänään pitkästä aikaa ottamassa asukuvat kaukolaukaisimen ja jalustan avulla. Kai nuista tuli ainakin parempia, mitä olisi voinut olettaa :-D Aluksi annoin jalustan olla maassa, mutta hetken päästä nostin sen puistonpenkille. Jos ei muuta, niin oli siinä ainakin lapsille ihmeteltävää. Loma pyörähti käytiin ja mie olen tosiaan yrittänyt parannella tätä flunssanpoikasta. Vielä en ole päässyt toteuttamaan sitä omien sarjojen maratoonia (varmasti jokaisen lomailijan unelma), mutta eiköhän sillekin hetkensä löydy! Toinen kiva juttu olisi päästä käymään salilla, mutta siitä on turha edes haaveilla. Tällä kertaa haluaisin parantua ihan lopullisesti.

IMG_6168j IMG_6173J IMG_6209j TAKKI Shein (saatu) LAUKKU LINDEX NEULE GT KENGÄT SKOPUNKTEN FARKUT DR. DENIM HUIVI CUBUS IMG_6185j IMG_6181j IMG_6172j IMG_6167j

PS. Ootteko jo huomannu, että Indiedays Blog awardsin äänestys on alkanut? Minutkin löytää Lifie-sarjasta ja linkki siihen löytyykin sivupalkista :-) Käykää ihmeessä äänestämässä lempparianne, sillä äänestäjienkin kesken arvotaan 5 kappaletta 2 hengen lippupaketteja ja 3 kappaletta 50 euron arvoisia tavaratalolahjakortteja.

Lähetä kommentti

Latest Instagrams

© Holyfacepalm. Design by FCD.