SARJAT JOITA SEURAAN

perjantai 23. lokakuuta 2015

Mikäs sen parempaa tekemistä syksyllä, kuin sarjojen katselu. Okei tuleehan niitä moniakin kilpailevia vaihtoehtoja mieleen, mutta esimerkiksi tämän postauksen jälkeen mie niin alan kattomaan Valehtelevia viettelijöitä :-D Olen nähnyt tämän tyyppisiä postauksia nyt muutamassakin blogissa ja eihän sitä tiedä, jos joku tästäkin löytäisi uutta seurattavaa. Itse voin tällä hetkellä vain painaa sarjojen nimet mieleeni, koska mulla nuita seurattavia löytyy jo niin monta enkä halua enää aloittaa uutta niiden rinnalle. Ajattelinkin listata alle sellaisia, joita en ole vielä kunnolla katsonut, mutta jotka myös voisivat olla hyviä!

collagemmm

Devious Maids on yhdysvaltalainen draamasarja, jonka päähenkilöitä ovat Beverly Hillsin kartanoiden latinoamerikkalaiset kodinhoitajat. Sarjan luoja on tehnyt myös Täydellisiä naisia ja sarjassa piipahtaakin aika ajoin sieltä tuttuja naamoja (tosifani tunnistaa!). Suomessa tästä on esitetty vasta ensimmäinen kausi ainakin minun tietääkseni eli vielä on helppo päästä mukaan.

Once upon a time on fantasiasarja, jossa satu- ja arkimaailma kohtaavat. Hahmoja ovat muun muassa Lumikki, Tittelin tuure ja Kapteeni Koukku. Sarjassa on siis paljon viittauksia Disneyn muuhun tuotantoon. Aluksi en lämmennyt tälle ja annoin jaksojen kasaantua digiboksille, mutta kappas vain koukussa ollaan :-D Musta idea tässä on tosi hyvä ja suosittelen tsekkaamaan, jos fantasia nappaa.

Shameless pyöri Subilla ensimmäisen kerran jo vuonna 2013, mutta silloin en kiinnittänyt mainoksiin juuri yhtään huomiota. Viime vuonna aloin kuitenkin seuraamaan sitä Cmorelta ja kyllähän tuo on mukavaa vaihtelua esimerkiksi Gossip girlin tyylisille ohjelmille. Sarjassa siis nauretaan köyhyydelle, alkoholismille ja erilaisille tabuille.

Cougar town:ia fanitin jo viisi vuotta sitten, kun sitä alettiin telkkarista näyttämään. Löysin sen uudelleen jokunen kuukausi sitten ja sitä voin suositella lämpimästi. Tuossa tilannekomediasarjassa jaksot kestävät vain 22 minuuttia ja sitä voisi ehkä vähän verrata New Girl:iin, joka onkin mun listalla muiden sarjojen joukossa.

Pretty little liars ei varmasti paljon esittelyjä kaipaa. Päätin silti senkin mainita, koska sitä tulee katseltua tällä hetkellä eniten Ouat:in lisäksi. En ollut pitkään aikaan katsonut koko sarjaa ennen kuin kuudes kausi loppui ja joka paikka täyttyi A:han liittyvistä kuvista ja paljastuksista. Pakkohan se oli sitten itsekkin alkaa katsomaan, mistä oikein kuhistaan.

Rookie blue kertoo viidestä vastavalmistuneesta poliisialokkasta. Päähenkilö on kuvassa keskellä oleva Andy Mcnally, jolle poliisin työ on aina ollut haaveammatti. Ajattelin, että tämä sarja saattaa olla vähän tuntemattomampi. Katselin pienenä paljon poliisisarjoja äidin kanssa ja tämä on ensimmäinen, jota itse olen alkanut seuraamaan. Sen tyyliset alkavat näin iän myötä kiinnostamaan vain enemmän ja enemmän.

Madam Secretary kertoo ulkoministeri Elisabeth Mccordin elämästä ja Yhdysvaltojen hallituksen ongelmista. Sarjasta pyörii juuri toinen kausi maikkarilla ja mun olisikin tarkoitus katsoa tänään uusin jakso katsomosta. Tuon enempää ei kausia ole vielä tehtykään, mutta toivottavasti niitä on vielä luvassa.

Revenge on varmasti ainakin melkein jokaisen koukuttava sarja. Siinä Emily Thorne (Amanda Clarke) soluttautuu yläluokan seurapiireihin kostaakseen niille, jotka vuosia sitten pettivät hänen isänsä. Alussa siteerataan Kungfutsea "Ennen kuin lähdet kostoretkelle, kaiva kaksi hautaa". Kostosta on tähän mennessä tullut kolme tuotantokautta ja uutta odotan kyllä innolla.

The Vampire diaries perustuu samannimiseen kauhu/fantasia tyyliseen kirjasarjaan. Päähenkilöitä ovat Elena Gilbert ja vampyyriveljekset Damon ja Stefan Salvatore. Juoni pyörii näiden kolmen ympärillä ja mukana on niin romantiikkaa kuin draamaakin.

Huh nyt alkaa jo ylistykset ja kuvailevat sanat loppua, mutta niin loppui onneksi kollaasin sarjatkin! Seuraavana listalla siis ovat muun muassa New girl, Suits, Orphan black, Elementary, The Originals, White Collar, Happy Endings, Welcome to Sweden, Solsidan, Ugly Betty.. Kunpa vuorokaudessa olisi vain vähän enemmän tunteja!

Löytyikö jommasta kummasta listasta teidän suosikkeja? Vai aiotteko kenties tsekata jonkun näistä? :-)

16 kommenttia

 1. Revengesta tuli Yhdysvalloissa neljäs tuotantokausi ja sarja siihen viime keväänä. Ihan jees loppuratkaisu. :D
  Suosittelen Orphan Blackia lämpimästi, tosi mielenkiintoinen ja hauska sarja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. *sarja loppui siihen

   Poista
  2. Ooh pitääpä kattoa tuo Revenge myös loppuun ennen kuin alan aloittelemaan uusia! Ja juu tuo Orphan black kyllä houkuttelee, kun niin monet on sitä kehunu!

   Poista
 2. hauska lukee että tvd perustuu ton kolmikon draamaan kun elenaa ei enää ees oo mukana :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai okei korjaan virheen myöhemmin tänään, en oo siinä vielä niin pitkällä selvästikkään :-D Kiitos kuitenkin! Vaikka pakko kyllä sanoa, että päähenkilöhän se siinä on..?

   Poista
  2. Jep, päähenkilöhän se on 6 kaudelle asti. En oo ite vielä ehtinyt kattoon sitä 7 kauden alkua et miten jatkuu, mut oli kyllä aika järkytys ku luin jostain että se 6 kausi jää Elenan viimeseksi jossa se on päähenkilönä... :/
   Mutta itelläkin ois tarkotus jossain vaihees alkaa kattoon tota Once upon a timee ja sait kyllä kiinnostuksen heräämään tota Rookie blueta kohtaan, saa nähdä mistä mä revin aikaa alkaa kattoon uutta sarjaa... :D

   Poista
  3. joo siis on se päähenkilö eikä tota tekstiä tarvii korjata, sanoin vaan että kuulosti hauskalta ku luki, hyväku enää ees muistanu että seki on ollu mukana XD

   Poista
  4. Pakko alkaa kohta sitäkin katsomaan, että mieki saan tietää miksi se siitä lähtee :-D Vähän kyllä etsin jo juonipaljastuksia, koska ihmettelin sen elenan lähtöä.. Käy sama homma ko PLL:n kanssa, kun kesän katsoin tvd:tä ja silti oon menossa nelos tai viitos kaudessa

   Once upon a timea kyllä suosittelen Krista! Rookie bluen katsominen on jäänyt taas vähän vähemmälle, mutta sillekkin kannattaa antaa mahdollisuus :-) En osaa kehua tai kuvailla sitä tämän enempää (johtuu joko väsymyksestä tai siitä etten oo kattonu sitä hetkeen niinko jo sanoin ) haha onneksi en postaa tähän aikaan

   Poista
 3. Kosto oli aivan ihana sarja, jotenkin aluks en pitänyt oikein Emilystä, mutta 4.tuotantokauden aikana rakastuin täysin !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se on kyllä semmonen hahmo, että herättää monenlaisia tunteita :-D

   Poista
 4. Mistä näkee ne pretty little liarsin kaudet mitkä ei oo netflixissä? :---D t h ä t ä o n

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Popparista ja siitä löytyy lisää tietoo googlettamalla :-)

   Poista
 5. Samaa kysyn, että mistä näkis pretty little liars kaudet, jotka EI oo netflixsissä? :) Teksityksillä... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuohon yläpuolelle jo vastasinkin tähän :-)

   Poista
 6. Oijoi niin ihana kuulla et ees joku seuraa Once upon a time sarjaa miun lisäks! Ite oon tykänny kauheasti siitä sarjasta mut tuo neljäs kausi on tosi huono, harmi vain :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä ihan totta, että hirveen monen en oo miekään kuullu sitä seuraavan! Nojoo eihän tuo kyllä parhain ole :l

   Poista

Latest Instagrams

© Holyfacepalm. Design by FCD.