SECOND OF OCTOBER

perjantai 2. lokakuuta 2015

Huh ompas taas ollut viikko! Alkuviikosta oli pari "koetta" ja niiden lisäksi olen hoidellut autokouluun liittyviä juttuja. Pari kertaa ollaan käytetty Villen pikkuveljeä leluostoksilla ja voi vitsit :-D Siinä kestää aina niiin kauan, koska toisella ei ole hajuakaan siitä, mitä hän haluaisi ostaa. Viikonloppu aloitellaan tänään juhlimalla Minnaa ja en ole vielä ihan varma, otanko sinne kameraa mukaa vai en. Luultavasti en. Kiva päästä taas näkemään kunnolla tyttöjä!

Päällä on täällä joskus jo näkynyt takki kirpparilta. Kiva muuten, mutta nuo hihat eivät ole kovin käytännölliset. Saattaa ehkä johtua siitä, että se on tarkoitettu lapsille? Kivaa vaihtelua se silti tuo :-)

IMG_5989j IMG_5967j TAKKI 2ND HAND FARKUT GT KENGÄT SKOPUNKTEN HUIVI CUBUS IMG_5992j IMG_5986j

PS. Mitä hittoa taaas?! Kuvat näyttää muokatessa kivalta, mutta flickrissä niistä tulee tuollaisia ja tällä kertaa kokeilin myös Photobucketia. Siellä kuvista tuli aivan sumeita sen jälkeen, kun olin laittanut ne oikeaan kokoon.

2 kommenttia

 1. Tykkääkö Ville sun pepusta? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis miksi mun peppu aina kiinnittää huomiota silloin, kun mulla on nuo valkoiset housut :-D Ne nyt valitettavasti on tommoset melko tiukat joten ne ei saa peppua näyttämään erityisen hyvltä, mutta mitä väliä.
   Ja kyllä tykkää, näyttää kuule ihan hyvältä muissa housuissa. Kiitos vain huolenpidosta :-)

   Poista

Latest Instagrams

© Holyfacepalm. Design by FCD.