HEMPEISSÄ SÄVYISSÄ

torstai 19. marraskuuta 2015

Käytiin tänään Ainon kanssa kahvittelemassa ja samalla taas napattiin nämä asukuvat. Tämä sama lause tulee kyllä aina toistettua, jos käyn kahvilla jonkun kanssa :-D Aamupäivä meni lentokentällä, jossa muutettiin laukkuhihnaston ulkonäkö talvisemmaksi. Koko paikka oli sisustettu/rempattu ihan erilaiseksi ja siellä oli tosi hienoa! Hihnasta tulette näkemään kuvia seuraavassa puhelinpostauksessa, sen voin luvata. Mulla on muuten ihan perjantaifiilis, koska meillä ei ole huomenna koulua ja tultiin isän kanssa käymään mummolassa. Mun makuaisti on taas niin kadoksissa, koska saatoin syödä kaalikääryleitä ilman mitään ällötystä tai no tiedättehän, kun jostain ruuasta ei pidä. Se ei ole siis yhtään tavallista. Kaalikääryleet sun muut kaaliruuat on yksi mun inhokeista hernekeiton ja joululaatikoiden lisäksi.

IMG_6660j IMG_6650j TAKKI VERO MODA LAUKKU H&M HUIVI >ROMWE(saatu) FARKUT GINA TRICOT KENGÄT SKOPUNKTEN IMG_6672j IMG_6662j IMG_6658j

4 kommenttia

 1. Apua! Tahdon kaalikääryleitä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha eikä! Mulle kaali on aina nou nou, paitsi nyt. Se on suorastaan apua -huudon arvoista :-D

   Poista
 2. Hei jes vihdoinkin joku joka ei myöskään tykkää joululaatikoista :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis ne nyt vaan on hyi :-D En tiedä, mutta jotenkin se porkkana ei vaan sovi laatikkoon ja itse asiassa lanttukin on aina hyi. Nyt tuli mieleen, että en kyllä tykkää siitä raa'asta kalastakaan, mitä ainakin meidän mummolassa syödään jouluna. Alan kuulostamaan nirsolta tämän kommentin perusteella..

   Poista

Latest Instagrams

© Holyfacepalm. Design by FCD.