LUMISET ASUKUVAT

torstai 12. marraskuuta 2015

Huhu kylläpäs sitä lunta nyt vain tuleekin! Täällä päin on kai mitattu sen syvyydeksi jo reilut 30 cm ja kyllähän tuo kieltämättä vähän hankaloittaa salille pyöräilyä :-D Mutta ei voi kyllä valittaa, kunhan tuo nyt vaan pysyisi! Ajokortillisia tuntuu vähän harmittavan auton putsaus lumesta, mutta mulla ei ihan vielä ole sitäkään murhetta (en odota sitä puhdistamista innolla vaikka se pienenä niin kivaa olikin) Kuvat kertovatkin jo sen, että pääsin tänään laittamaan nuo uudet kengät jalkaan. Vähän oudothan ne oli kävellä, mutta eipä tarvitse pelätä varpaiden jäätymistä tai lunta nilkoissa. Muuta höpötettävää mulla ei oikeastaan olekaan.

IMG_6604j IMG_6628j IMG_6591j TAKKI VERO MODA NEULE JC FARKUT DR. DENIM KENGÄT PALLADIUMIMG_6602j
IMG_6594j

12 kommenttia

 1. Nuo kengät on kyllä ihanat! ♥

  18 / Espanja > palmujenmaassa.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanoppa! Mutta Espanjassa ei taida tuollaisia tarvita :-D

   Poista
 2. Voi että, tulispa tänne etelämmäskin jo lunta!

  Tulin tsekkaamaan nuo kengät, minä kun kipeästi tarvitsen hyvät talvikengät ja jos en kohta niitä osta, niin saattaa käydä kuin autoilijoille, että "talvi yllättää" :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä hassua, miten talvi aina osaakin muka yllättää! Mutta nuita kenkiö kyllä suosittelen :-)

   Poista
 3. Moi!

  Toivottavasti et pidä tätä ikävänä tai loukkaavana viestinä, mut musta näitä kuvia olisi voinnut käsitellä vähän. Kuvausolosuhteet on sulla vissiin olleet sellaiset, että aurinko on ollut just laskemassa, mikä on tuonut vähän tollaisen sinertävän värin näihin kuviin. Otin vapauden kokeilla muokata yhtä kuvistasi pikkuisen.

  http://i1377.photobucket.com/albums/ah41/Pyrypykseli/Muokattava%20kuva_zps04zknhpf.jpg

  (Toivottavasti toi kuva nyt näkyy) Laitoin kuvasi Adope Photoshopin CS2:seen, joka on photoshopin vanha, ja nykyään ilmaiseksi netistä saatava, versio. Sitä on muokattu ihan vain painamalla "auto levels", "auto color" ja sit laitettu ihan pikkuisen korostuksia "highlight" toiminnolla, koska toi lumen tasainen valkoisuus vähän häiritsi itseäni. Näin on saatu vaikutelma, että olisit kuvannut hyvässä valaistuksessa. Saman olisi saanut aikaan useimmilla netin ilmaisilla kuvankäsittelyohjelmilla.

  Toivottavasti mä en nyt aliarvioi sua ihan hirveän pahasti. Sä olet kuitenkin kaikesta päätellen paljon mua kokeneempi ja parempi valokuvaaja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pyry pitkästä kommentistasi ja vaivannäöstä!
   Jep ulkona alkoi olla jo vähän "huono valo" ja valitettavasti aika myöhään huomattiin lisätä kameran asetuksissa valoa, minkä huomaa nuissa kenkäkuvissa.
   Muokkasin nuita nopeasti jonkun verran Polarr:illa ja ne tosiaan jäi vähän noh tommosiksi :l pakko kuitenkin sanoa, että en lisännyt kovin hirveesti kirkkautta ym sen takia ettei lumi taas sitten ala särkemään sieltä silmiä tai mitenhän osaisin sen näin seiskalta aamulla selittää :-D
   Kiitos siis, en pitänyt kommenttiasi ikävänä! Ja voisin kokeilla tuota ohjelmaa, mikäli sillä voi muokata kuvia raw-muodossa :-) Ja koitan kinnittää enemmän huomiota muutenkin seuraavien asukuvien muokkaukseen (ehkä teen vielä näillekkin jotain jos ehdin).

   Poista
 4. Oi vitsit mäkin haluun noi kengät! Ja lunta pian tännekin kiitos! Ihania talvikuvia!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tulispa joka paikkaan yhtä aikaa ja vaikka kesän helteetkin, mutta Suomi on vaan niiiin pitkä :-D

   Poista
 5. Niin kaunista toi lumi! Sataispa tännekki, äh. :D Ihanat kengät muuten. Sopii sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanoppa muuta, nyt on niin paljon valoisampaa! Kiitos Noora :-)

   Poista
 6. Kunpa täälläki satais pian lunta, mut uskon ettei tuota valkoista taikaa näy täällä päin tämän vuoden puolella :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän sitä koskaan tiedä, etelässähän se talvi aina yllättää! :-D

   Poista

Latest Instagrams

© Holyfacepalm. Design by FCD.