MY CHRISTMAS WISH LIST

sunnuntai 29. marraskuuta 2015

Olen tänään viettänyt vähän vähemmän rentouttavampaa sunnuntaita, sillä olen siivonnut ja leiponut pikasämpylöitä. Okei tuo ei kuulosta siltä tavanomaisimmalta sunnuntailta, mutta mulla on kyllä tosi hyvä fiilis. Se voi myös johtua siitä, ettei mulle ole ollut koulua keskiviikon jälkeen ja lukiojakso alkaa vasta keskiviikkona eli vielä on pari vapaapäivää jäljellä.
Tuntuu vieläkin hieman aikaiselta julkaista tällaista joululahjojen toivelistaa, mutta toisaalta esimerkiksi Ville jo kyseli, mitä toivon lahjaksi. Tämä toimii siis hyvänä muistilistana hänelle joka vuosi :-D

Dear santa..


Jos mennään ihan järjestyksessä, on ensimmäisenä objektiivi. Tämän oli tarkoitus olla jo viime vuoden toiveissa, mutta juuri sopivasti ennen joulua jouduttiin korjauttamaan mun kameran näyttö ja myös vanha 50 millinen hajosi. Sempä takia se pomppasi listalle ja muunlaiset objektiivit saivat odottaa. Nyt olen katsellut erilaisia laajakulmaobjektiiveja, mutta saas nyt nähdä!

 Suklaa ei paljon selittelyjä kaipaa :-D Se on helppo lahja ja sitä löytyy kuusen alta varmasti ainakin yksi paketti!

Tämä The Body Shopin puteli saa edustaa kaikkia rasvoja ja kauneusjuttuja, joille aina on tilaa. Kyseisestä liikkeestä mulla on tällä hetkellä enää vain pieni pullo käsirasvaa ja ottaisin enemmän kuin mielelläni jotain muitakin tuotteita sieltä.

Lahjakortteihin pätee sama kuin suklaaseen. Niitä on aina kiva saada ja niille varmasti löytyy käyttöä.

Moroccanoil löytyi listalta viime vuonnakin ja sinne se pääsi tälläkin kertaa. Olen haaveillut tuon merkin öljyistä ja muista hiustenhoitotuotteista jo jonkun aikaa, mutta en saa koskaan aikaiseksi tilattua niitä (ehkäpä suolaisen hinnan takia).

Lifefactoryn juomapullo olisi varmasti tosi kätevä. Kahdesta koosta isompi eli 650 milliä olisi minulle luultavasti sopivampi, koska juon kotona aina litran Sodastream pullosta ihan vain sen helppouden vuoksi. Koulussa täytän pullon tauoilla, mutta kotona on jostain syystä aina työläämpää mennä hanan luokse..

Uusi kiharrin tulisi tarpeeseen ja Remington Pearl pro curl on vaikuttanut parhaalta vaihtoehdolta, onko teillä kokemuksia tästä tai suositella parempaa?

Treenilaukkukin on viihtynyt ostoslistalla jo jonkun aikaa, mutta sekin on jäänyt ostamatta. Jospa se tänä vuonna löytyisi jostain paketista.

Sähköhammasharja on myös sellainen, johon en varmaan vielä hetkeen ole sijoittamassa rahojani, mutta jolle oikeasti olisi käyttöä. Olen miettinyt sen hankintaa siitä asti, kun kävin keväällä viimeisellä ilmaisella hammastarkastuksella. En nimittäin haluaisi kovin usein alkaa käymään siellä (ja maksamaan), kun hampaiden terveyteen voisi vaikuttaa niin paljon vain vähän paremmalla hammasharjalla. Tämän toiveen suuntaan siis varmaan vanhemmilleni :-D

Tämän parempaa pannua en löytänyt Polyvoresta, joka muistuttaisi lettu-/ohukaispannua. Sellainen helpottaisi jonkun verran arkea tai ainakin auttaisi tekemään letuista vähän paremman näköisiä!

Uusia kynttilöitä tarvitaan aina;-)

Olen toivonut Villeltä pariin otteeseen hajuvettä lahjaksi, mutta en itse asiassa tiedä millaisen nyt sitten haluaisin. En ole hetkeen käynyt kaupoissa tuoksuttelemassa, joten tästä ei paljon apua hänelle ole.. Pitääpä käydä ensi kerralla, kun pyörin kaupungilla.

Kellot ovat tässä näyttämässä sitä, minkä tyylisiä toivoisin. En todellakaan toivo Marc by Marc Jacobsin kelloa vaan jotain nättiä ja hopeanväristä. Hopeakaan sen ei ole pakko olla, kiva vain!

Mitäs teidän toivelistoilta löytyy? 

2 kommenttia

  1. Aika samoja toiveita mullakin eli perus joulusuklaat ja lahjakortit vaatekauppaan, aina hyvä idea! : D Mulla on melkein sama kiharrin eli Remington Pearl Wand ja on kyllä hyvä ja kiharat pysyy hyvin. Se on siis ohuempi kuin toi sun toivoma, mut varmaan aika samanlaisia on silti. : )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne kyllä on aina varmoja :-D Vertailin tosi kauan eri kihartimia, mutta lopulta päädyin tohon Pearl pro curl:iin. Se vain on aika monesta kaupasta loppu, mutta onneksi netista löytyy!

      Poista

Latest Instagrams

© Holyfacepalm. Design by FCD.