FIILIS TREENIN JÄLKEEN

torstai 17. joulukuuta 2015

On ollut lähiaikoina huippu. Sellainen, minkä takia haluaa lähteä salille -20 pakkasesta tai lumisateesta huolimatta. Olen nyt joulukuun aikana ollut pitkien koulupäivien jälkeen niin väsynyt, ettei suoraan sanottuna sohvalta nouseminen ole paljo houkutellut. Mutta se fiilis, kun saa olla itsestään ylpeä. En oikein keksi tähän edes sanojan kuvaamaan sitä, mutta ajattelin, että tämmöinen postaus saattaisi vaikka inspiroida jotakuta. Eikä todellakaan aina tarvitse mennä salille vaan niin kuin alla olevissa kuvissakin näkyy, voi aina tehdä mitä mieli tekee. Ne on otettu kesällä 2014, jolloin pyöräiltiin Ounasvaaran hyppytornille ihailemaan maisemia. Tärkeintä on vaan fiilis ja hyvä olo.

IMG_9938jIMG_9935jjIMG_9922jjjjJ

PS. Kiva olisi myös tuo rusketus. Mulla just ja just enää näkyy rajat, koska tänä kesänä ei oikein väriä saanut otettua.. :-D

6 kommenttia

 1. Tuota tunnetta on kyllä ollut ikävä! Itse vihaan punttisaleja juoksumattoineen mutta lenkkeily ja kotitekoinen pieni lihasreeni on aina piristysruiske! Jokseenkin se on nyt syksyn ja talven edetessä jäänyt.. :D Hups.

  maailmanrannikoilta.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se lenkkeily tuppaa monesti jäämään :-D

   Poista
 2. Paras tunne ikinä! (Josta tulikin mieleen, että voisin tehdä vielä yhden cardio HIIT -videon youtubesta..)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanoppas! Kiva, että sait tästä motii :-)

   Poista
 3. oi hitsi kuin ihanat kuvat tässä postauksessa !
  http://jonnaingelise.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nämä on kyllä onnistuneet :>

   Poista

Latest Instagrams

© Holyfacepalm. Design by FCD.