HARMAAT HIIRULAISET

perjantai 4. joulukuuta 2015

Pääsin tilaamaan yhteistyössä Junkyardin kanssa muutamat vaatteet heidän sivuiltaan viime viikolla. Halusin tilata jotain myös Villelle eikä ollut mikään yllätys, että molemmat tilattiin harmaata :-D Mutta kylläpä oli onnistuneet valinnat! Ei oo yhtään liioitellusti sanottu, että tuo on mukavin paita, mikä mulla on vuosiin ollut. Niin pehmeä sekä sisä- että ulkopuolelta ja samalla se lämmittää mukavasti. Voisin pitää tuota kotonakin päällä vaikka koko ajan, mutta mie varmasti sotkisin sen aika nopeasti johonkin. Takkikuvista huomaa, että se on vähän "löysä", joka on kyllä vaan hyvä juttu.
Kuvia ottaessa vaihdettiin paikkaa muutamaankin otteeseen, kun jalankulkijoita kulki ohi (läpi) niin useita ja kiinteistöhuollon miehetkin tuli töihin läheistölle. Tällä kertaa oli ainakin valoisampaa!

IMG_6870j IMG_6897j IMG_6908j IMG_6882j IMG_6890jIMG_6906jIMG_6875j TAKKI VERO MODA PAITA ONLY/JUNKYARD* (LINKKI JA SAATU*) FARKUT GT KENGÄT PALLADIUM IMG_6904j IMG_6884j IMG_6909j HUPPARI JUNKYARD* (LINKKI/SAATU*)IMG_6894J IMG_6902J

7 kommenttia

 1. Vau, tosi kivat paidat kummallakin! :-)

  VastaaPoista
 2. Kivat asut, molemmilla!:) tuli mieleen että muistanko oikein, että olit tänä vuonna Citymarketissa harjottelussa? Mulla alkaa tammikuussa asiakaspalvelun top cittarissa niin kiinnostais että mitä kaikkee sä pääsit tekeen siel vai oliko vaan hyllyttämistä :D ku en kassallekaan alaikäsenä pääse!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Joo olin mie siellä topissa! Olin alussa auttamassa puken puolella mutta suurimman osan vapaa-ajan osastolla. Aamulla autettiin muita osastoja kuorman purussa ja hyllyttämisessä. Sitten purettiin oman osaston kuormaa, hinnoittelin, tarkastelin julkkareita. Sillon tais olla hintarallit, jolloin huolehdin parista massasta ja niitten tuotteista. Tais olla toukokuu (olin siis siellä huhti- ja toukokuun), kun sain vastuualueen, josta huolehdin ja siitä oli helpompi arvioida mun osaamista näyttöä varten. Ja tein joskus hyllynpäätyjäkin! Mitähän vielä :-D Miekään en sillon kassalle samasta syystä päässy, mutta kyllä tekemistä silti riitti koko ajan :-) Välillä hain hälyjä kassalta ja vappuna huolehdin pallojen täytöstä ja siitä että niitä on tarpeeksi esillä.

   Tuossa on nyt mitä mieleen tuli, mutta ei se pelkkää hyllyttämistä ollut! Mie tykkäsin kyllä olla siellä hirmu paljon :)

   Poista
  2. Kiitos pitkästä vastauksesta, kiva kuulla että tykkäsit :) ootan jo niin innolla että saa vaihtelua kouluarkeen :D

   Poista

Latest Instagrams

© Holyfacepalm. Design by FCD.