JOULUMAASSA

lauantai 12. joulukuuta 2015

Käytiin tänään vähän kasvattamassa joulufiilistä Napapiirillä (noin 10 kilsaa Rovaniemen keskustasta). Lunta tuli taivaan täydeltä ja turistejakin oli aikalailla, mutta kyllä me mukaan mahduttiin. Paikka on täynnä mitä ihanimpia liikkeitä, mutta sain onneksi hillittyä itseni :-D Totta puhuen, olen ostanut vasta yhden lahjan ja olen kyllä ihan hukassa Villen lahjan kanssa. Eli pitää nyt katsoa alanko vinkkailemaan teille mistään (fiksuimmat ovat varmaan jo ostaneet lahjat) tänä jouluna.
Ihanaa, että on viikonloppu. En ole oikeastaan ollenkaan ehtinyt lukea blogeja maanantain jälkeen ja samasta syystä postauksiakin tulee harvempaan tahtiin. Amisjaksolla ei ollut vapaa-ajasta puutetta ja luin postauksia koulussakin, mutta huh toinen juttu on lukiossa kuudella koodilla. Varmaan siis vaikea arvata, mitä alan seuraavaksi tekemään ;-)

IMG_6986j IMG_6974j IMG_6977jIMG_7002j IMG_6976jIMG_6989jIMG_6983jIMG_7001j

PS. Jos mulla olisi ollut joku tyttö kuvaamassa asua, hän olisi varmasti huomannut tuon huivista pilkottavan lappusen. Nimeltä mainitsematon harvemmin huomaa ja mie vaan voin harmitella sitä kotona :-D

4 kommenttia

 1. Siis miten ihanan näköstä! Täällä Pirkanmaalla on tosi harmaata ja kuraista joten ei oo joulufiilistä yhtään mut jos siellä oisin nii ois joulufiilis huipussaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voieii, mutta eikös sinnekkin oo nyt vähän ainakin lupailtu valkoista joulua? Toivottavasti lunta ehtii tulla joka paikkaan jouluun mennessä! :-)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos!! Onnistu kyllä ainaki paremmin ko viime vuonna - pimeydestä huolimatta :>

   Poista

Latest Instagrams

© Holyfacepalm. Design by FCD.