MY FAVORITE CHRISTMAS MOVIES

tiistai 15. joulukuuta 2015

Ei vitsi, että tuli kunnon joulufiilis näitä elokuvia miettiessä tähän postaukseen. Haluaisin katsoa nuo kaikki heti ja nyt. Alunperin oli tarkoitus katsoa The Holiday jo viime viikonloppuna, mutta eihän siihen jäänyt aikaa. Keräsin siis kollaasiin mun lempparit, jotka on joka joulu pakko katsoa. Kuvasta puuttuu pari, joita olen nähnyt melkein jokaisen muun postauksissan, mutta itse en niitä enää ainakaan vapaaehtoisesti katso :-D Niitä ovat esimerkiksi Joulupukki ja Noitarumpu sekä Napapiirin pikajuna. Lumiukko menee vielä sivusilmällä, mutta se on jotenkin niin surullinen tai ankea ettei sellaista tee mieli jouluaattona katsoa. Koitin etsiä kuvaa H.C. Andersonin lastenohjelmista, koska pienenä ne oli mun joulun suosikkeja, mutta ei niitä löytynyt ja olin katsovani ettei niitä tule edes tänä jouluna telkkarista. Jouluna muutenkin tulee aikalailla hypeltyä kanavalta toiselle ja etsittyä sopivaa katsottavaa, koska eihän sitä päivää voi hukata mihinkään tylsään ohjelmaan! Ajatella, että siihen on enää yhdeksän yötä!

collage1

Niko Lentäjän poika (ja lentäjäveljekset), Yksin kotona 1 (1-2 ja ehkä kolmonenkin menee, mutta ei enää myöhemmät), Noel/Aika rakkauden, The Holiday, Joulutarina, Lassie, Bridget Jones elämäni sinkkuna (ja elämä jatkuu), Viiru & Pesonen joulupuuhissa ja The joulukalenteri

PS. Heittäkää ihmeessä kommenttia, jos multa jäi joku hyvä leffa mainitsematta. Olisi tosi kiva löytää jotain uutta katsottavaa! Muun muassa neljä joulua yhdessä päivässä ja Rakkautta vain on sellaisia, joita en ole katsonut ja nuo vaikuttaa kyllä niin hyviltä, että toivottavasti niille löytyy aikaa.

9 kommenttia

 1. 12 dates of christmas on kiva perus jouluhömppä, samoin 4 joulua yhdessä päivässä ja jos animaatioista tykkää niin artturi joulu (arthur christmas)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo 12 dates of christmas tais tulla telkkaristakin, joten pitääpä koittaa ehtiä kattoa! Miehän siis jo innoissani katoin tätä postausta tehdessäni, että mitä jouluna vois katella.. :-D

   Poista
 2. Skipataan joulu on kans hyvä jouluelokuva :)

  jenzkusmile.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo!! Se näyttää kivalta, apua miten mie ehin kattoa nämä kaikki :-D

   Poista
 3. Oi joulutarina on kyllä pakko päästä taas katsomaan,se on aivan ihana. :)

  http://siivetkantakoonminua.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep sillä kyllä pääsee hyvin tunnelmaan :>

   Poista
 4. Mun ultimatelemppari on Joulupukki & noitarumpu <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie en yhtään tykkää siitä Vekarasta :-D Mutta menee sekin sivusilmällä!

   Poista
  2. Hahah :-D Mitäs se aina hoki, jotain "Käppyrän käppyrä käkäkä" tai jotain yhtä järkevänkuulosta...

   Poista

Latest Instagrams

© Holyfacepalm. Design by FCD.