WHAT I GOT FOR CHRISTMAS 2015

maanantai 28. joulukuuta 2015

Tänään on vuorossa taas perinteinen jolulahjojen "esittely". Kuvista jätin pois suklaat (joita tuli yksi konvehtirasia mulle ja pari meille yhteiseksi eli jopa yllättävän vähän :-D) sekä rahat ja eivähän ne edes esittelyjä tarvitse. Musta tuntuu, että valitsin hämärimmän mahdollisen päivän näiden kuvaamiselle - sain nimittäin aikalailla taistella valotuksen ja muokkaamisen kanssa.
Ootteko muuten käyneet jo kiertelemässä alennusmyyntejä? Mie koitin eilen kiertää kaikki kaupat, mutta mukaan lähti vain normaalihintainen treenitoppi (pari muuta normihintaista jäi mieleen kummittelemaan..). Toisaalta tilasin jo talvitakin ja jäipä enemmän rahaa huomiselle Ikeaan ;-) Eiköhän kuitenkin katsota, mitä sieltä kuusen alta löytyi:

IMG_7252j

Vihdoin mun objektiivikokoelma laajeni! Tämän kävin itse ostamassa aatonaattona saamillani joululahjarahoilla. Alla oleva ja joulupostauksessa olleet asukuvat on otettu tuolla, mutta muuten en ole vielä kovin ehtinyt sitä testailemaan. Huomenna asia ehkä korjaantuu, jos otetaan asukuvat ja itse kuvailen Ikeassa.

IMG_7244j

Paketeista löytyi myös yllätyksiä, joita en ollut osannut yhtään odottaa. Doven suihkusaippua ja kosteusvoide tuoksuvat aivan ihanalle vanilijalle ja tulivat tarpeeseen. Pentikin Pallo lasimaljakko löysi heti paikkansa ja Luhtan pyyhe on niin mun värinen!

IMG_7232j

Saatiin jo hieman ennen joulua kuusen alle iso paketti odottelemaan eikä Ville malttanut odottaa sen avaamisen kanssa. ActiFry on friteerauskeitin, joka kuitenkin poikkeaa perinteisistä sillä ettei ruoanvalmistukseen tarvita kuin yksi lusikallinen öljyä. Kokeiltiin tehdä ranskalaisia (tehtiinköhän vielä ilman öljyäkin?) ja kyllä oli hyviä!

IMG_7251j

Leffalippuja meillä on nyt pariinkin eri elokuvaan, sillä ostin Villelle yhdet ja saatiin kuvassa näkyvät. Puhelinkuoria nyt ei vaan voi olla liikaa :-D

IMG_7233j

Viimeisenä Villeltä saamani blenderi, joka tulee vanhan tilalle. Sillä ei oikein voinut sekoittaa mitään jäistä, mutta tällä ei siitä tarvitse huolehtia! Vihdoin voin kokeilla muun muassa banaanijäätelön tekoa. Tänä jouluna sovittiin, että ostetaan yhdet lahjat (blenderi ja Real Madridin housut) ja niiden lisäksi Ville vie mut jonnekkin syömään ja mie tarjoan leffat. Kiva välillä näinkin :-)

2 kommenttia

  1. Ihania lahjoja! Mullekin kelpais tollanen blenderi. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä!! Tuo on kyllä tosi hyvä :-)

      Poista

Latest Instagrams

© Holyfacepalm. Design by FCD.