WINTER TAG

torstai 10. joulukuuta 2015

Olipa taas yhtä vääntöä tämän postauksen tekeminen. Kirjoittelin siitä jo facebookissa, mutta aloitin tämän jo pari tuntia sitten: ensin kaatui pari kertaa näytönohjain, sitten ei kone löytänyt enää yhteyksiä ja kun aloin käynnistämään sitä uudelleen, alkoi päivitys. Ei sekään vielä auttanut, mutta palautuksen jälkeen tämä onneksi taas toimii. Valitukset sikseen, tämä päivä on tuota lukuun ottamatta ollut ihan kiva ja samoin tämän postauksen aihe. Toivottavasti tekin pidätte, tällaista tietoa bloggaajasta ei välttämättä saa ihan tavallisten postausten välityksellä :-D

IMG_6942j
IMG_6964j

Tee VS kaakao VS kahvi 
- Hmm tämä oli yllättävän hankala, mutta vastaan kaakao! Olen alkanut lämpenemään erikoiskahveille, mutta nou nou tavallinen. Ja kaakao siis vain ja ainoastaan maitoon tehtynä.

Polvisukat VS villasukat 
- Villasukat, en ole koskaan osannut käyttää polvisukkia saati säärystimiä. Jälkimmäiset aina valuu.

Hokkarit VS kaunoluistimet 
- Hokkarit. Olen vain muutamat kerrat luistellu kaunoluistimilla ja hyi hitto, miten hankalaa se on :-D

Lumiukkojen tekeminen VS lumienkeleiden tekeminen 
- Emmie kyllä tiiä, en muista milloin viimeksi olisin tehnyt kumpiakaan. Lumiukot on kivemman näköisiä, joten valitsen varmaan sen. Ne on vaan aika työläitä ja no, eipä sitä yksin tule lähdettyä noin vaan pyörittelemään isoja lumipalloja.

Joulutortut VS piparit 
- Ehdottomasti piparit! Tortuista tykkään vain lämpimänä, mutta piparit maistuu aina.

Pehmeä paketti VS kova paketti 
- Haha oonko nyt kamala, kun vastaan kova? Tykkään mie totta kai pehmeistäkin! Kovat paketit on varmaan jääny suosikeiksi lapsuudesta.

IMG_6943j
IMG_6972j

Paras talviurheilulaji? 
- Hiihto kivassa ympäristössä on mun valinta. En ole lasketellut 11 vuoteen ja luistelussa tulee aina kylmä. Hiihto sen sijaan on kivaa aurinkoisessa säässä, jäällä ja parasta se oli Maxin kanssa. Kotiin päin mentäessä se innostui aina kunnolla vetämäänkin, kun oli mussa kiinni semmoisella narulla ja valjailla.

Paras tapa viettää talvista vapaapäivää? 
- Käydä ulkona happihyppelyllä ja fiilistellä sisällä joulua. Joulu on nyt vaan niin kiva.

Paras joululaulu?  
- En osaa kyllä valita! En ole niitä vielä hirveästi kuunnellut, mutta onneksi vielä ehtii. Antti Tuiskun Lämmin lumi peittää maan tuli ensimmäisenä mieleen, mutta pitäydyn silti ensimmäisessä vastauksessa :-D

Paras jouluinen/talvinen elokuva? 
- Holiday ehdottomasti

Paras jouluherkku? 
-  Piparit ja joulukinkku

Parasta talvessa? 
- Lumi ja sen tuoma valoisuus synkkyyden keskelle.

IMG_6945j
IMG_6961j

Paras vaatekappaleesi talvella? 
-  Varmaankin Palladiumit.

Parhaat talvikengät? 
- En huomannut tätä kysymystä ennen kuin olin vastannut edelliseen. On siis sanomattakin selvää, mitkä on lämpimimmät ja parhaat kävellä.

Kerro jokin hyvä muisto liittyen jouluun!
- Olen viettänyt kaikki jouluni mummolassa, joten ne vähän sekoittuu keskenään. Yksi huippu on, kun selvitettiin serkun kanssa ettei joulupukki olekaan oikea vaan meidän setä. Vakoiltiin häntä ja tutkailtiin tosi tarkasti pukin kasvoja ja toitotettiin sitä sitten koko ilta (kaikilla meni varmasti hermot meihin). Huvittava muisto on myös se, kun sain ensimmäiset sukseni. Oli pakko kokeilla jo niitä sisällä ja sauvasta onkin muisto keittiön lattiassa.

Mainitse yksi joululahjatoiveesi tälle vuodelle!
- Blenderi.

Mikä on sun ehdoton must-have juttu talvella?
- Kaulahuivit. Harvemmin lähden ilman niitä minnekkään, koska tuulen päästessä mun kaulan tai niskan kimppuun olen melkein 100% varmuudella kohta kipeänä.

Pidätkö glögistä?
- Noo, en erityisemmin. En ole juonut sitä tänä vuonna vielä kertaakaan, mutta pitäisi sitä kai edes sen yhden kerran. Se on jotenkin menettänyt hohtonsa viime vuosina samoin kuin sima.

Pidätkö talvesta? Miksi / miksi et?
- Tykkään kaikesta muusta, paitsi yli kahdenkymmenen asteen pakkasista ja pimeydestä kello kolmen jälkeen. Muuten olen kyllä ihan tyytyväinen :-)

IMG_6958
IMG_6949j

Haasteesta kiitän Nooraa! Tätä oli tosi kiva tehdä ja toi taas kivaa vaihtelua postauksiin. Haasteen heitän ihan kaikille halukkaille :-)

4 kommenttia

 1. Vitsit miten kiva postaus! Ja oon ihan samaa mieltä tosta kaakaojutusta, se on pakko tehdä maitoon! :-D

  aboutmylife-peppi.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo siis veteen se ei maistu kyllä paljon miltään :-D

   Poista
 2. Tosi nättejä kuvia ja hyviä vastauksia! Oon samaa mieltä, että kaulahuivi on kyllä must have näin talvisin :)

  http://minttusblog.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Latest Instagrams

© Holyfacepalm. Design by FCD.