4 X THIS WEEK

perjantai 15. tammikuuta 2016

Ei voi muuta sanoa kuin että onneksi on perjantai! Sanakokeiden lukukiintiö on niin täynnä, että olen mielummin pyyhkinyt pölyjä ja imuroinut kuin päntännyt englannin sanoja. Laitoin kuusen laatikkoon Nuutinpäivänä eli keskiviikkona ja taisin itse asiassa silloinkin vältellä lukemista. Tänään ei tunnu edes kirjoittaminen oikein sujuvan, mutta ehkä se johtuu tästä ympäristöstä eli koulun kirjastosta.
Viikonloppuna aion levätä, ehtiä tekemään niitä asioita kotona, joille ei viikolla riitä aikaa (esimerkiksi roskiskaapin siivoaminen) ja koittaa saada ihan reaaliaikaisia asukuvia :-D Olisi muuten kiva kuulla taas teidän toiveita postauksiin, kun kohtahan nuo viime vuoteen liittyvät postaukset jo loppuvat. Toivottavasti ne ei ihan vielä tule teiltä korvista ulos! Palataan pirteimmissä merkeissä viikonloppuna: mun on pakko lopettaa kirjoittaminen, koska sormet on ihan hirveän kankeat kylmästä ilmasta.

IMG_7523j jIMG_0013 IMG_7620jIMG_7625j

PS. Tämän viikon ihmettelyn aihe on, miksi kaikki kosmetiikka loppuu aina samaan aikaan? Nimimerkillä meikkivoide ja ripsari just loppumassa.

4 kommenttia

  1. Niin totta toi että kaikki kosmetiikka loppuu yhtä aikaa!:D Ite ainakin toivoisin esim. mydaytä, ostosten/suosikkien esittelyä ja ruoka- ja sisustuspostauksia:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. !! Luulis että tyyliin meikkivoide ja ripsari kestäis eri ajan vaikka ne oiski ostettu samaan aikaan.. :-D Ainakin reseptejä on tulossa lähiaikoina, koska mulla niiin tekee mieli leipoa :-)

      Poista

Latest Instagrams

© Holyfacepalm. Design by FCD.