HUONO VASTUSTUSKYKY? (JA INKIVÄÄRISHOTTI)

torstai 21. tammikuuta 2016

Olen jo hetken aikaa miettinyt, onkohan mulla huono vastustuskyky. Ja nyt musta vähän alkaa tuntua, että kyllä se ainakin heikko on. Niin kuin edellisessä postauksessa jo kerroin, on muhun taas iskenyt joku flunssa. Toisaalta ei se varmaan mikään ihme ole, sillä Ville oli viime viikonloppuna kuumeessa. Käsiä mie pesen, nukun tarpeeksi, liikun ja syön hyvin eli vika ei ole niissä. Ainoa asia, jonka keksin tällä hetkellä on ehtyneet vitamiinivarastot. Niitä pitäisi taas käydä täydentämässä. Ja toinen juttu on varmaan stressi, jota aina välillä varsinkin opiskeluissa tulee. Mutta toisaalta, olin myös kesällä kipeänä. Onko teillä vinkkejä sen parantamiseen? :-) Nyt mie lähen kattomaan olisiko nice cream jo jäätynyt ja alan katselemaan leivontareseptejä netistä. Viikonloppuna on siis luvassa resepti johonkin hyvään!

IMG_7714jj

Inkiväärishotti

½ sitruuna
½ appelsiini
noin puolikkaan peukalon kokoinen pala inkivääriä raastettuna
hunajaa

IMG_7680jIMG_7669jj

3 kommenttia

 1. suosittelen paljon valkosipulia ja appelsiiniä !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti vinkistä! Jotenkin noi oranssit hedelmät on semmosia, etten tykkää ostaa niitä ko koskaan ei tiiä onko ne hyviä vai ei :-D Banskut ei petä koskaan!

   Poista
 2. Tuo appelsiini sopii varmaan kivasti inkiväärishottiin :) Tein itse viikonloppuna sitä ekaa kertaa mutta testasin appelsiinin tilalla mansikkaa! Tuli ihan kivan makuinen ja hunajalla saa myös kivasti makeutta juomaan :) http://beautiful---visions.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Latest Instagrams

© Holyfacepalm. Design by FCD.