MY FIRST DANIEL WELLINGTON

maanantai 25. tammikuuta 2016

Katsokaas, mitä lähetti mulle viime perjantaina toi: mun ensimmäisen Daniel Wellingtonin*! En osaa edes sanoin kuvailla, kuinka innoissani oikeasti olin :-D Merkin kelloja on jo pitkään tullut ihailtua ja nyt pääsin valitsemaan mieleiseni heidän nettisivujen valikoimasta. Itse valintahan olikin melko hankala, mutta onneksi nuihin voi ostaa niitä helposti vaihdettavia hihnoja, joilla varmasti saa kellon tuntumaan aivan kuin uudelta. Kyseinen kello on Klassinen St. Mawes, jonka valkkasin vähän sillä ajatuksella, että Villekin voi sitä joskus lainailla (nyt vaan toivon sormet ristissä senkin ajattelevan joskus näin).

Joko teiltä löytyy yksi tai useampi kyseisen merkin kelloja? 

IMG_7738j IMG_7729jj
IMG_7741j

Mulla on teille alekoodi HOLYFACEPALM, jolla saatte 15% alennusta helmikuun 20. päivään asti. Huomasin myös äsken nettisivuilla käydessäni, että siellä on meneillään äänestys. Äänestämällä omaa suosikkiaan ehdolla olevista kuvista voi voittaa itselleen minkäs muun kuin Daniel Wellingtonin -kellon!! Äänestämään pääset tästä.

*saatu yhteistyön kautta

4 kommenttia

 1. Oi nää kellot on niin ihania! En itse välitä niistä kultaisista & hopeista timanttiövereistä, joten nämä DW kellot on niin unelmia. Itse omistan vain Apple Watchin :D

  http://heidislittleplanner.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi sanoppa! Oo seki ois varmaan ihan huippu :-D

   Poista
 2. Nää on vaan niin kauniita :) Mulla on ollut vuoden ajan toi sama ruskeella remmillä, ja joululahjaksi sain mustan nahkaremmin mikä toi kivaa vaihtelua :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aattelin just sitä mustaa, että sopis niin hyvin! :-)

   Poista

Latest Instagrams

© Holyfacepalm. Design by FCD.