NEW DRESS

maanantai 4. tammikuuta 2016

Napattiin aamupäivällä kuvat uudesta mekosta, jonka ostin melkein paniikissa uuden vuoden juhlia varten. Kaupoilla ei nimittäin tunnu olevan mulle just nyt paljon mitään annettavaa ja tuossakin viimeisessä kappaleessa vetoketju hieman temppuilee.. Päädyttiin yhteisymmärryksessä ottamaan pari kuvaa sisätiloissa, koska kumpaakaan ei huvittanut lähteä kuvailemaan yli 15 asteen pakkasella ulos (paljailla säärillä!). Työsin vain ruokapöydän ja tuolit syrjään, jotta homma onnistui :-D Valitettavasti valoa ei taas kovin paljon ollut, mikä ehkä vähän näkyy laadussa.
  Ville lähti iltapäivällä armeijaan eli mie "pääsen" nyt vähän aikaa kokeilemaan yksin asustelua. Onneksi Oona tulee mulle seuraksi tänään ja varmasti myös aina silloin tällöin myöhemminkin ettei ihan yksin tarvitse höpötellä. Haha ei vaan! Ainoa asia mistä en yksin olossa tykkää, on nukkumaan meneminen. Ja ehkä tyhjään kotiin tuleminen.. Onko siellä muita kohtalontovereita, joiden poikaystävät lähti armeijaan? :-)

IMG_7421jIMG_7446j DRESS BIK BOK IMG_7468j

10 kommenttia

 1. Täällä yksi kohtalotoveri :D. Poikaystävä lähti myös armeijaan mutta me ei vielä yhdessä voida asua kun mun koulu on eri paikkakunnalla.
  - S

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, toivottavasti teidän välimatka ei oo ihan hirveen iso! Voimia :-)

   Poista
 2. Oo, onpas ihana mekko! Ja hurjasti tsemppiä inttileskeyteen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! Mie vielä välttelen tuota sanaa :-D

   Poista
 3. vauuu ihana mekko! väri ja malli ihan bueno ! (Y) peukku!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiiitoos! Haastava kuvata vain ko tämmöset pakkaset :-D

   Poista
 4. munkin poisystävä lähti armeijaan.. Ikävä on tosi kova, etenkin kun meidän yli puolen vuoden yhdessä olon aikana ollaan oltu toisistamme erossa vaan kaks yötä.. Ahistaa ja itkettää koko aika :( etenki ku tuli ennen joulua keskenmeno, jota molemmat vielä suree, niin tekee tästä vielä rankempaa :O tsemppiä sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, ihan hirveää! Sie tarttet varmasti paljon enemmän voimia ja tsemppiä suruun ja ikävään! Kamalaa, että tuo armeijaan lähtö tuli nuin pian keskenmenon jälkeen! :-( Virtuaalihaleja sulle!! ♥

   Poista
 5. ompas nätti mekko, sopii hyvin sulle! :) voii ei kamalaa, en pysty yhtään samaistumaan kun oma poikaystävä on jo 20 toisella puolen eikä olla kauaa keretty vielä seurustella.. toivottavasti kuitenkin yksin asustelusta löytyy paljon myös hyviä puolia! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Jep samaa toivon itsekin :-D Ei vaan eiköhän siitä löydy ja pitäähän sitäkin välillä kokeilla :-)

   Poista

Latest Instagrams

© Holyfacepalm. Design by FCD.