OSTOKSET IKEASTA

lauantai 2. tammikuuta 2016


IMG_7383yämä

Kun aina ostospostauksista tykätään, niin uskalsin veikata, että myös tälle on varmasti kiinnostusta. Suurin osa tiistain ostoksista on ollut pinossa odottamassa kuvien ottoa ja vihdoin tänään multa löytyi aikaa! Luontoäiti ei vaan taas ollut kovin armollinen, koska ulkona on ollut koko päivän vähän hämärää. Kaikki keinot oli siis taas käytössä :-D

IMG_7396j

Alimmaisena oleva uusi tarjoilu-/uunivuoka on jo hetken aikaa odotellut ostoslistalla, sillä meidän nykyinen on tuota hieman pienempi. Se on vähän hankaloittanut muun muassa lasagnen ja makaroonilaatikon tekoa :-D Sen lisäksi mukaan tarttui samalta osastolta lautanen ja pieni leikkuulauta, jolle kyllä löytyy varmasti muutakin käyttöä.

IMG_7403j

Tähän kuvaan päätyi kaikki sekalainen: Lasipurkki keittiöön, lamppu eteiseen (ei vielä katossa, koska ostin huomaamatta "sokeripalaan" tarkoitetun johdon), yksi tuoksukynttilä, munanleikkuri rikki menneen tilanne sekä koukkuja.

IMG_7401j

Makuuhuoneen puolelle ostin kahdet valkoiset täkkipussit ja tyynynpäälliset, muotoonommellun lakanan sekä kuvasta puuttuvan muotoonommellun lakanan sängyn keskimmäiseen patjaan. Tarkoitus oli ostaa helmalakana, mutta se jäi vahingossa toiseen kertaan. Vähän sitä harmittelin, koska en ollu edes tuon keskimmäisen tarvitsevan mitään, kun taas tuo runko.. Patterista johtuneen vesivahingon jäljet näkyy ihan kivasti.

IMG_7409j

Viimeisenä Candy World:stä ostetut suklaat ;-) Perinteinen ällömakea Oreo, toisen mahdollisuuden saanut Tuc ja ainakin mulle uusi Chips Ahoy! Milka on mun makuun niin makeaa ettei yhtä levyä saa todellakaan syötyä yksin!

3 kommenttia

 1. Tosi kiva postaus, nää ostosten esittelyt on aina tervetulleita:) Kiinnostais kyllä kuulla noista suklaista tarkemmin, en oo noista alemmista ennen kuullukkaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. komppaan tosi kiva postaus, ostosten esittelyt on aina kivoja !
   ja noita pienempiä milka levyjä saa myös vaihtelevasti jostain prismoista, ainakin itse oon löytänyt jo helsingin, halikon ja rovaniemen prismoista :)

   Poista
  2. Kiitos molemmille! Pitääpä kattoa, jos jossain postauksessa niistä kertoisin :-) Samaa kuvaa pitäis kyllä käyttää, koska melkein kaikki on jo syöty.. :-D
   Mie en hirveesti prismoissa käy, joten en kyllä yhtään tiiä missä nuita vois olla!

   Poista

Latest Instagrams

© Holyfacepalm. Design by FCD.