TAVOITTEITA VUODELLE 2016

sunnuntai 10. tammikuuta 2016

Kerroin teille jo viime vuonna siitä, etten oikeastaan tee uudenvuodenlupauksia. Tavoitteita on kuitenkin kiva ja hyvä asettaa, minkä takia teen sen tällekkin vuodelle. Aika hyvin olen onnistunut viime vuoden tavoitteissa, joita olivat muun muassa järkevien ostopäätösten teko, uusien reseptien opettelu ja aktiivinen salilla käynti. Ja onhan se nyt merkki siitä, että melkein kaikki on niin hyvin kuin olla ja voi, kun olen onnellinen. Viime vuoden tavoitteet pysyvät tietysti mielessä tänäkin vuonna, mutta nyt on aika asettaa myös uusia:

IMG_6775j
IMG_7008j

2015 vuoden ensimmäinen tavoite liittyi blogiin ja niin on tänäkin vuonna. Muuten kaikki on mun mielestä ookoo, mutta kuvia voisin napsia vähän enemmän. Kotoa, asioista, esineistä ja mistä vain jutuista. Ruuista niitä kuvia kyllä tulee, mutta olisi kiva postailla enemmän .. tiedätte kyllä millaisia kuvia :-D

Haluaisin päästä kotiprojektissa eteenpäin. Helmi- tai vähintään maaliskuussa olisi tarkoitus ostaa sälekaihtimet ikkunoihin, koska no onhan elämä iltaisin niiden kanssa vähän mukavempaa. Haluaisin saada kotia vähän vielä enemmän meidän näköiseksi ja sisustetuksi ennen kuin voin teillekkin tätä esitellä. Tätä tavoitetta edesauttaisi aikalailla kesätyö, mutta sille en viitsi omaa kappaletta laittaa. Lottovoitto tänne ja heti, kiitos!

IMG_7353j
IMG_7372j

Suunnittele postauksia paremmin - jo toinen blogiin liittyvä tavoite. Usein mulla on ajatuksia mielessä ja ideoita kirjoitettuna puhelimen muistioon, mutta koneen aukaistessani en tiedä, mistä kirjoittaisin. Paitsi, jos kyseessä on asukuvat. Kevään tullen voisin toteuttaa pitkästä aikaa sen kaikille tutun postauksen, johon annatte ideoita kuviin. Viime vuonna en tehnyt sitä ollenkaan ja kevät tai kesä ihan vain siksi, koska haluan niiden kuvien olevan niin hyviä kuin mahdollista ja siihen tarvitaan v-a-l-o-a.

Aloita kokeisiin ja kirjoituksiin luku ajoissa. Suunnittele. Koeviikko lähestyy taas uhkaavaa vauhtia ja sitä ennen ja jopa sen aikana on valitettavan paljon tekemistä. Pitää siis tehdä selkeät suunnitelmat ja (koittaa) pysyä niissä.

IMG_6429j
IMG_7597j

Säästä enemmän rahaa. Lasken joka kuukaudelle suuntaa antavan budjetin ruokaan, laskuihin ja tiettyihin tärkeisiin ostoksiin. Vielä voisi kuitenkin laittaa enemmän säästöön, koska tällä hetkellä niin ei kovin paljon tai sanotaanko, että merkittävästi tapahdu.

Opi olemaan yksin kotona "turvallisin mielin". Kehitystä on jo tapahtunut hurjasti vajaan viikon aikana, joten enköhän mie ole tämän aika hyvin toteuttanut vuoden loppuun mennessä. Eniten haastetta tuottaa se suihkussa käynti (ei siis että se olisi hankalaa vaan sillon vähän pelottaa), mutta kyllä sekin varmaan katoaa!

Eiköhän siinä ole tarpeeksi tavoitteita ainakin hetkeksi, löytyykös teiltä sellaisia? :-)

2 kommenttia

  1. Mulla on sama toi suihkussakäynti! Siellä ollessani monesti mietin et jos joku nyt murtautuis meille niin mitä tekisin ja toinen et jos nyt tulis tulipalo niin mitä juoksisin hakemaan mukaani :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha mie kans mietin tuota murtautumista! Tulipaloa mietin joskus pienenä ja olen suunnilleen päättänyt, että ottaisin mukaan puhelimen ja ulkoisen kovalevyn koneelle kuvien takia :-) Kamalaa miettiä tämmösiä!

      Poista

Latest Instagrams

© Holyfacepalm. Design by FCD.