VUOSIKATSAUS OSA 1

lauantai 9. tammikuuta 2016

Ihanaa lauantaita! Oliko teillä onnistunut perjantai? Mie vietin illan rentoutuen ja nukuin tosi hyvin. Ei voisi viikonloppu paremmin alkaa. Intoa täynnä aloin heti muistelemaan mun viime vuotta, toivottavasti en ole myöhässä tämän postauksen kanssa! Meinasin aloittaa jo joulukuun lopussa, mutta ajattelin sen olevan liian aikaista.. :-D Ääripäästä toiseen siis. Tästä päivästä on tulossa hauska ja varmasti naurun täytteinen. Vielä en voi (tai halua) paljastaa enempää, mutta lupaan kertoa siitä myöhemmin. Toivottavasti jaksatte lukea postauksen loppuun, haha.

collagetam

Tammikuussa kokeilin vielä pari päivää joulun ajan lainassa ollutta objektiivia, tein ensimmäistä kertaa raakasuklaata ja macaronseja, ostin meille sisustustikkaat ja siihen taulun. Kävin iltalukiossa, olin toosi motivoitunut uudella salilla käymiseen ja tein herkullisen näköisen välipalan - kelpais!

Postaus siitä, mitä kuuntelin tammikuussa >tässä<

collagehelm

Helmikuussa olin kipeänä, kuvasin Iitan wanhat, ostin punaisen talvitakin ja tehtiin meille ystävänpäivänä aamiaiseksi vohveleita. Pukeuduin ensimmäistä kertaa farkkuun sekä ylä- että alaosassa ja jotenkin ihmeessä uskaltauduin ajamaan pyörällä keskellä talvea! :-D Se on aina yhtä pelottavaa.

Postasin kuukauden pettymyksestä, joka näkyy kollaasin keskellä, aina huvittavista epäonnistuneista asukuvista sekä toivepostauksena videon ammattilukiosta.

collagemaal

Maaliskuussa näköjään leivoin aikalailla: rocky roadia, karjalanpiirakoita ja isälle Kinderpiirakkaa. Varsinkin Ville tykkäsi niin paljon kinderpiirakasta, että toivoi sitä valmistujaisjuhliinsakkin (en suostunut siihen, koska mun mielestä se ei ole tarpeeksi "hienoa" sellaiseen juhlaan :-D). Kävin ensimmäistä ja varmaan viimeistä kertaa sille vuodelle pilkillä, sain Villeltä ruusuja, vinkkasin teille välipalaksi mun suosikeita eli pinaattilättyjä , tein yhteistyösä Nimesi.fi:n kanssa ja järjestin teille arvonnan. Maistelin myös ekaa kertaa avokadoa leivällä, iloitsin kohta päättyvää lukiojaksoa ja vietin rentouttavan hiihtoloman.

Kymmenen outoa tapaa ja Aamurutiinit

collagehuhti

Huhtikuussa otettiin tosi kivoja asukuvia, kävin bloggaaja-miitissä, aloitin topin Citymarketissa ja kävin katsomassa tätä meidän nykyistä asuntoa. Nappasin söpöjä kuvia kurresta, esittelin teille meidän edellisen kodin, uusin blogin ulkoasua ja kävin vuoden ekalla lenkillä.

No se juokseminenSokerihiiri puhuu ja treenimusiikkia

collagetou

Toukokuussa taas leivottiin: kolmen suklaan juutstokakkua äitienpäiväksi ja kismet-muffinseja isän synttäreille. Muutettiin uuteen asuntoon, olin koukussa Shameless:iin, juhlittiin vappua, etsin kuumeisesti mekkoa ja kenkiä Villen valmistujaisiin, kokeilin tuore- ja valkuaispuuron tekemistä. Suunnittelin tulevaa kesää ja Ville yllätti mut tällä kertaa kolmen pihvin hampparilla :-D

Home sweet homeKolmen suklaan juustokakku ja kevään lempparit hajuvesistä

collagekesä

Kesäkuussa tuli eniten postauksia koko vuonna, mutta se ei ole mikään yllätys. En saanut kesätöitä, minkä takia mulla oli aikaa vaikka ja mihin. Ostin uuden puhelimen, vietin synttäreitä ja sain Villeltä lahjaksi Niket, tein juhliini pavlovaa, luin hyvää kirjaa, käytiin potkimassa jalkapalloa ja tein alelöytöjä. Mökkeiltiin tyttöjen kanssa, vein tavaroita taas tyrkylle kirpputorille ja järjestelin uutta kotia.

Herkullinen ja helppo pavlova, oman elämäni aakkoset A-Ö sekä A-N, olenko ainoa ja kaura-brownies

PS. Onko kollaasit teidän mielestä liian isoja vai sopivia? Puntaroin tämän ja pienemmän kanssa jonkun aikaa, mutta kallistuin isompaan tekstin asettuessa sen kanssa paremmin.

Lähetä kommentti

Latest Instagrams

© Holyfacepalm. Design by FCD.