YHDEKSÄN FAKTAA

tiistai 19. tammikuuta 2016

Heelou! Huomasin aamulla nieluni olevan hieman arkana ja nenä tukkoinen, joten päätin laittaa illan suunnitelmat uusiksi. Ei siis salille vaan kotona hengailua eli suomeksi paljon aikaa tehdä kaikkea. Koulun jälkeen kävin ostamassa ensimmäistä kertaa inkivääriä ja tein siitä shotin. Sen lisäksi ostin Arctic Warriosin puolustaja -geelishotin, jonka aion myös ottaa tänään. Jospa niistä olisi apua ja välttäisin tämän alkavan flunssan!
Halusin ottaa vielä sunnuntaina kuvia ennen henkilökohtaisen valokuvaajani lähtöä takaisin armeijaan, joten mikäs sen parempaa kuin napata ne heti sen jälkeen, kun olin tullut salilta. Siinä siis syy sille, että mulla on päällä treenivaatteet ja katse ei ehkä ihan osu kameraan. Mustavalkoisuus oli tällä kertaa pelastava tekijä punaisten kasvojen peittämiselle :-D

IMG_7683j

Mulla on puhelimessa aina useampi herätys vaikka nousen aina viimeistään kolmannen kohdalla. Jos siis menen kouluun kasiksi, on mulla ensimmäinen herätys soimassa 06:26 ja sen jälkeen kahden minuutin välein aina varttia vaille seitsemään asti. Ihan vain varmuuden vuoksi.

Olen huomannut tykkääväni maksaa ennemmin kortilla kuin käteisellä. On tavallaan ärsyttävää, kun lompakon pohjalle alkaa kertyä kymmen- tai viisisenttisiä. Niillä on myös vähän vaivaannuttavaa maksaa ostoksia :-D

En osaa soittaa mitään. Haluaisin osata soittaa pianoa (kukapa ei), mutta jostain syystä senkin aloittaminen joskus jäi. Peruskoulussa soitin muutaman kerran bassoa, opettelin rummuilla perusbiitin ja huilua soiteltiin tietysti jollain luokalla. Olisin halunnut alkaa soittamaan haitaria, mutta vanhemmat eivät lämmenneet viisi- tai kuusivuotiaan Emman idealle.

IMG_7691j

Aina kävellessäni kaupasta ulos "pelkään" varashälyttimien alkavan soimaan. En ole koskaan varastanut mitään vaan ajatus juurtaa alkunsa varmasti vuosien 2014 ja 2015 vaihteeseen. Silloin ostin Villelle lahjaksi lompakon (sisällä lahjakortteja, joka on mun mielestä toosi kiva idea). Sen sisälle oli jäänyt sellainen litteä paperinen häly (?), joka sai useimmat kauppojen hälyttimet soimaan niin sisään kuin ulos mennessä. Ajatelkaa, miten noloa se oli! Kierreltiin vielä alennuksia joulun jälkeen ja ihmeteltiin syytä. Jossain vaiheessa huomattiin, että vain Ville meistä hälyttää, jolloin hän tyhjensi mulle taskunsa ja meni sitten läpi ilman meteliä. Niin keksittiin etsiä häly lompakosta.

Haluan tai ainakin pyrin käyttämään vanhat huulirasvat loppuun ennen kuin ostan uusia. Tämän takia multa jääkin aina uutuudet testaamatta, koska yksi puikkohan kestää toosi pitkään.

Sain viime viikonloppuna tietää katulamppujen välimatkan toisistaan olevan 25 metriä. Se tuntuu ihan hassulta, koska en vieläkään osaa hahmotella pituuksia tai välimatkoja. En esimerkiksi osaa kertoa tarkkaa määrää siitä, kuinka paljon lunta on satanut yöllä.

IMG_7702j

Mulle on jäänyt sellainen tapa, että välilehtien pitää olla aina suht. samanlaisessa järjestyksessä. Esimerkiksi postausta kirjoitellessa ensin Blogger, sitten Flickr ja niiden jälkeen kaikki muu. Saatan ihan huomaamatta klikata jonkun muun auki, jos ne onkin väärässä järjestyksessä.

Kuvailtiin pienenä kaverini kanssa koulumatkalla puhelimiimme videoita, joissa valloitettiin lumivuoria. Se taisi olla jonkun sortin luonto-ohjelma :-D Toivottavasti hänelläkään ei ole niitä enää missään tallessa..

Tykkään syödä banaanit mielummin raakoina kuin kypsinä. Okei en ehkä ihan raakoinakaan, mutta siltä väliltä. Kypsinä niistä tulee jotenkin ehkä.. liian makeita? Varsinkin lämpimät banaanit on niin sanotusti vastenmielisiä.

Onko teillä samoja tapoja tai mielytymyksiä? :-D

14 kommenttia

 1. Mulla toi banaani on sama! Ehkä paras tapa syödä banaaneja on ottaa ne kylminä ja raakoina jääkaapista ja "dipata" niitä lämpimään kaakauhun:D

  maailmanrannikoilta.blogspotfi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oo en oo tota dippaamista kokeillutkaan, pitääpä joskus testata! :-D

   Poista
 2. tää oli iha super ja kiva postaus :) !
  ja joo miul on myös tuo banaani juttu ja varashälyjuttu on vaa nii pelottavaa ain mennä niiden ohi ku pelkää että ne alkaa soimaan :'D !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Ella! Haha mieki varmaan melkein pidätän hengitystä siitä läpi mennessä :-D

   Poista
 3. Banaanit ja tietokoneen välilehdet. Oon aivan pakkomielteinen noiden kanssa! Välillä saattaa olla +20 välilehteä auki ja ennenkuin niitä alkaa selaamaan, pitää niiden olla tietyssä järjestyksessä :D

  http://heidislittleplanner.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tuo on kans! Mulla saattaa olla monesti tuo 20 välilehteä auki ko toiset taas ei tykkää yhtäään semmosesta :-D

   Poista
 4. mistä toi toppi?

  VastaaPoista
 5. Olipas hauska postaus! :) Mulla mätsäs niin monta kohtaa sunkaa yhteen, ainakin toi banaanijuttu, varashälytin juttu, kortilla maksaminen sekä pituuden hahmottaminen :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä, tuo banaani on kyllä monilla! Kiitos paljon :>

   Poista
 6. Löysin vasta sun blogin ja vaikuttaa niin kivalta. :) onko uudesta kämpästä asuntopostausta missään?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voii kiitos Tiia! Ei valitettavasti oo vielä :-l Selasin läpi itekki muutamia postauksia, mutta on näkyny vasta siellä täällä kuvia yksityiskohdista. Kaikki on vielä niin kesken enkä oo yhtään tyytyväinen :-D Aion kuitenkin koittaa nyt kevään aikana saada tätä sisustusta eteenpäin (mm uus tv-taso ja sänkyyn helmalakana muuttais ilmettä jo kummasti) ja teen sitten postauksen!

   Poista
  2. Munmielestä se vanha kämppäkin näytti jo kivalta :) Kotoisalta.

   Poista
  3. Kiitos, sitä se kyllä varmasti oli! Mutta eiköhän postaus suht pian tule :-)

   Poista

Latest Instagrams

© Holyfacepalm. Design by FCD.