BIISIT KESKIVIIKKOON

keskiviikko 17. helmikuuta 2016

Pitäisköhän aloittaa tämä postaus sanomalla hyvää yötä vai hyvää huomenta? Luulen nimittäin ettei kovin moni tätä enää näin keskiviikon puolella tule lukemaan. Tällä viikolla on taas niin paljon tekemistä, että tuntuu melkein hankalalta löytää aikaa koneella olemiseen. Kaikki muu on paremmin kuin hyvin lukuun ottamatta terveystiedon lukemista. Siihen ei ihan hirveästi jää aikaa seitsemän tunnin työpäivän, salin ja vielä mahdollisen postauksen jälkeen. Siinä vaiheessa se hyppää tärkeysjärjestyksessä postauksen ohi, mutta sehän on oikeastaan itsestäänselvyys. Ei voi muuta sanoa, kuin että olispa amista, niin ehtisi oikeasti lukemaan.
Siinä tulikin jo kivasti tiivistettyä, mistä mun arkipäivät ovat viime aikoina koostuneet. Huomenna on tämän viikon viimeinen työpäivä, sillä perjantaina menen kuvaamaan wanhoja. Itse en siis ollenkaan tanssi, mutta kuvia tuun varmasti räpsimään melkein samalla stressillä :-D Haha ei vaan, ihan huippua! Ajattelin muuten, että voisin joku aamu kuvata tänne videon. Siihen haluaisin nyt kuitenkin oikean aiheen pelkän höpöttelyn sijaan, joten oisko teillä ehdotuksia? 


Lukas Graham - Mama said


Krista Siegfrids - Can you see me?Hedegaard - Make you proud


PMMP - ValloittamatonMike WiLL Made it - 23 ft. Miley Curys, Wiz Khalifa, Juicy J

Adele - When we were young


Regina Spektor - The Call


Maroon 5 - Won't go home without you Sia - Cheap thrills


Innertier - Si ja! Coldplay - Hymn for the weekend


Anssi Kela - Petri RuusunenKeane - Somewhere only we know 


Lukas Graham - Criminal mindPS. Kotikuva on ns. "sneak peek", koska myöhemmin keväällä (varmaan jo ensi kuussa) luvassa parempia postauksia! :-)

2 kommenttia

  1. mukava välillä tälläinen vähän erilainen postaus jos niin voi sanoa. Aivan ihania kuvia, minkä rotuinen tuo koira on? On mennyt ohi jossain vaiheessa reilusti :D söpö kaikinpuolin :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kiva kuulla, että tykkäsit :-) Oona on Coton de tulear

      Poista

Latest Instagrams

© Holyfacepalm. Design by FCD.