KEEP IT SIMPLE

sunnuntai 7. helmikuuta 2016

Ette arvaakkaan, kuinka onnellinen ja tyytyväinen mie olen tällä hetkellä. Parin tunnin kiroamisen, hampaan puremisen ja ennen kaikkea kuvien muokkaamisen jälkeen vihdoin onnistuin. Kokeilin eri ohjelmia (useimmiten käyttäämääni Polarr:ia, satunnaisessa käytössä olevaa Pixlr:iä ja kuukauden kokeilussa olevaa Lightroomia), eri kokoja ja muotojakin ennen kuin vihdoin löysin keinon täydelliseen laatuun. Se löytyi Lightroomin, oikean kuvakoon ja bloggerin avulla. Olen aina halunnut pärjätä ilmaisilla kuvanmuokkausohjelmilla, mutta pitääköhän tässä tuon kuukauden jälkeen taipua maksamaan.
Kuvat kävin ottamassa jalustan ja kaukolaukaisimen avulla kauppareissun jälkeen. Tarkoitus oli käydä nappaamassa ensin kuvat, mutta autoa puhdistaessa housut kastu sen verran ettei se käynyt päinsä. Märät läikät valkoisissa farkuissa näkyy nimittäin aika hyvin :-D Haastetta muokkaamiseen toi myös tuo harmaa taivas. Sinertävyyden voi kyllä koittaa muokata pois, mutta entäs tuon harmauden?

TAKKI VILA T-PAITA ONLY FARKUT GT NILKKURIT SKOPUNKTEN

Miltäs kuvat teidän silmään nyt näyttää? Ja mitä ohjelmia muuten itse käytätte muokkaamisessa ja kuvien tuomisessa Bloggeriin? Toivottavasti tämä on viimeinen kerta ainakin hetkeen, kun mun pitää tästä aiheesta olla valittamassa ja kyselemässä :-D

19 kommenttia

 1. Itse muokkaan kuvat Afterlight -sovelluksella kännykälläni :) Tosi simppeli asu, mutta silti kiva! Ja oi että miten ihanan valkoista siellä on <3

  http://heidikauremaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mieki muokkaan sillä kuvat instaan! Voisin muokata myös kameran kuvat, mutta menee aika hankalaksi alkaa siirtää (oletan nyt siis että sulla on varmaan sellainen kamera josta ne saa siirrettyä :-D) niitä eka koneelle ja sitte puhelimeen.

   Poista
  2. Mä itseasiassa siirrän ne kamerasta eka koneelle ja lähetän sähköpostilla ite itelleni kännykkään xd kuulostaa varmaan hassulta mut ihan toimiva keino :D

   Poista
  3. Aijjaa! Vois itekki koittaa joskus, kun ei oo kiire :-D

   Poista
 2. Pienennätkö kuvia blogiisi mitenkään? :--) tässä voi olla syy kuvanlaadun heikkenemeiseen, koska suuri kuva joudutaan kutistamaan pieneksi postaukseen. Itse kuvaan kuvat, käsittelen ne lightroomilla ja pienennän ne koosta 3000x5000 siihen kokoon että leveys on 800px, minkä levyisenä kuvat tulevat blogiini.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo oon pienentäny nykyisin! Muistaakseni tuolla Polarrilla laatu silti hieman huononi, mutta pitää tsekata vielä varmuuden vuoksi uudelleen. Kaikki kikat on aikalailla ollu käytössä :-D Siirrätkö suoraan bloggerin kautta vai jollain muulla?

   Poista
 3. Muokkailen kuvat lähinnä koneella & siirrän ne siitä vaan bloggerin kautta postaukseen. Tuloksena ihan hyvä/OK laatu, riippuu siitäkin missä on kuvattu. (pimeässä, valossa jne)
  Ihanan valkoista sielä, täällä etelässä on niin harmaata :(
  Nätti tuo punainen takki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Nyt on täälläkin harmaata ja ihan hemmetin liukasta ko vettä vaan sataa :-/

   Poista
 4. ite käytän kuvien tuomisessa blogiin photobuckettia, toimii samalla tavalla kuin flickr mutta omistaa vähemmän tilaa ja muokkaamiseen ipiccyä, jossa muokkaan kuvat 900x? kokoisiksi. Sit mulla on vielä blogissa koodi joka muokkaa leveyttä niissä vielä pienemmäksi, oisko se sit jotain 842px? en muista ihan tarkalleen mutta jotain tollasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vitsi mäkin oon joskus koittanu säätää tolla Photobucketilla, mut mun mielestä se on ollu jotenki hankala :-D Tai sillon ko kokeilin niin taisin laittaa kuvat sinne alkuperäisen kokoisina, joten nyt voisin kokeilla uudestaan! Kiitti muistutuksesta :>

   Poista
 5. Kannattaa ehottomasti ostaa lightroom. Tosi kätevä. Saa vaikkavaan yhen yksityiskohan (esim silmän) väriä/valoja yms muuttamaan ilman että ne muuttuu koko kuvasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä houkuttelis! Näin opiskelijana oon vaan vähän pihi :-D Joo tuo ominaisuus oli Polarrissakin aiemmin, mutta nyt sitäkin on kehitetty lisää ja osa muutettu maksulliseksi..

   Poista
 6. Itselläni oli myös tuo ongelma kuvanmuokkausohjelman kanssa. Tai siis olin kyllästynyt Picmonkeyn tökkimiseen meidän ajoittain tökkivän nettiyhteyden takia. Nyt oon noin kuukauden verran käyttänyt Photoscapea ja oon tykännyt! Ainoastaan ajoittaisen kohinan kanssa mulla meinaa palaa käämit mutta enköhän jotain keksi... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie oon joskus kokeillu tätäkin! Enkä mie osannu tätäkään jostain syystä käyttää.. :-D Ehkä pitäis sillekkin antaa joskus uus mahdollisuus

   Poista
 7. Tosi hyvännäkösii kuvia! Pitäs itekin ehkä opetella ottaan kuvia jalustalla ilman kuvaajaa. Ite muokkaan kuvat Picasalla. Mikään hirmu hyvä se ei ole, mutta kyllä se on tähän asti kelvannut. Bloggeriin kuvat tuon Picasa-verkkoalbumin kautta, mikä on kyllä tosi kätevää.

  http://saras-day.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sara! Mulla on kans se ja teen sillä satunnaisesti kollaaseja ja bannereita ja se on kyllä ihan näppärä :-)

   Poista
 8. Wow miten ihana takki♥ Mä tykkään näistä kuvista! :) Itse käytän nykyään todella usein jalustaa kuvatessa. Se on tosi kätevä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tosi paljon! Sanoppa muuta, pitää vaan miettiä vähän rauhallisempi paikka kuin silloin kun joku olisi kuvaamassa :-D

   Poista
 9. Photofiltre 7 on tosi hyvä ja kaiken lisäks ilmainen. Sopii naamakuvien muokkaukseen tosi hyvin, vaikka alkuun saattaakin olla hieman hankala. Pidemmän päälle en kyllä vaihtais tota mihinkään!

  VastaaPoista

Latest Instagrams

© Holyfacepalm. Design by FCD.