LEMPPARIT NETFLIXSISTÄ (LEFFAT JA SARJAT)

torstai 25. helmikuuta 2016

Olen nähnyt useissa blogeissa postauksia samasta aiheesta ja päätin itsekin toteuttaa tämän. Halusin vinkata teille myös parista leffasta, joita ette välttämättä ole nähneet. Esimerkiksi tuo American sniper oli todella mielenkiintoinen! Joskus voisin tehdä vielä samanlaisen postauksen Netflixsin dokumenteista, mutta tällä hetkellä mulla ei itselläkään riitä aika niiden katsomiseen :-D Haaveilen oikeasti melkein päivittäin siitä, että ehtisin katsomaan mun sarjoja tai lukemaan jotain muuta kuin terveystietoa. Niillekkin löytyy onneksi oma hetkensä taas myöhemmin - ei nimittäin ole enää kovin montaa viikkoa kirjoituksiin (onneksi vielä lähempänä on hiitoloma). Heittäkää kommentteihin omia suosikeitanne mulle katsottavaksi!

collageelokuva

Elokuvat:
10 things I hate about you "Kuinka äkäpussi kesytetään -komedian sovitus 10 Things I Hate About You osui teinielokuvien Shakespeare-trendiin. Julia Stiles on täydellinen 90-luvun nuori naishahmo: Sylvia Plathia lukeva, riot grrrl -punkrokkia kuunteleva kipakka Kat, jota yritetään parittaa toisen hylkiön, Patrickin kanssa."

2012 kaikkien tietämä katastrofielokuva, joka tietysti käsittelee maailmanloppua. Mun mielestä yksi parhaimpia maailmanlopusta kertovia elokuvia.

Annabelle "Elokuva sijoittuu vuoteen 1967, neljä vuotta ennen elokuvan Kirottu tapahtumia. John ja Mia Form odottavat heidän ensimmäistä lastaan. John antaa vaimolleen lahjaksi Annabelle-nuken. Kuitenkin nuken myötä perheeseen laskeutuu kirous, ja alkaa tapahtua yliluonnollisia asioita."

The Conjuring "Tositapahtumiin perustuva Kirottu kertoo paranormaaleja ilmiöitä tutkivasta Warrenin pariskunnasta, joka tekee kaikkensa auttaakseen riivaajan terrorisoimaa perhettä. "

American Sniper Myös tämä perustuu tositapahtumiin, pääosassa historian tarkin amerikkalainen tarkka-ampuja. 

The Family Stone "Stonen perheen joulukuvaelmassa takakireä bisnesnainen löytää itsensä naimahaluisen poikaystävänsä perhehelvetin keskeltä."

Keeping mum "Brittikomedia, jossa pastorin elämä kääntyy ympäri. Vaimo pettää, tyttären poikaystävä on renttu ja poikaa kiusataan. Perheeseen tupsahtaa uusi kodinhoitaja, jolla on varsin erikoiset keinot ratkaista ongelmia."

Blended "Katastrofaalisten sokkotreffien jälkeen yksinhuoltajat Lauren ja Jim ovat yhtä mieltä vain yhdestä asiasta: he eivät enää koskaan halua nähdä toisiaan. Molemmat tahoillaan varaavat ylellisen safariloman itselleen ja lapsilleen, mutta yllätyksekseen päätyvätkin jakamaan yhteisen sviitin."

Thor Marvelin supersankarielokuva, joka tällä kertaa kertoo Thorista. Asgardin kruununprinssi karkoitetaan kotiplaneetaltaan maahan. Siellä hänelle kehittyy suhde tutkija Jane Fosterin kanssa. Thorin tehtävänä on pysäyttää hänen adoptioveljensä Loki, joka pyrkii Asgardin uudeksi kuninkaaksi.

Mukiin meneviä leffoja myös: Easy A, Focus, Burlesque, Jupiter Ascending, I don't know how she does it

collagesarja

Sarjat:
New girl "Ala-asteen opettaja Jess muuttaa kimppakämppään kolmen miehen kanssa. Nick on lakimiesopinnot kesken jättänyt baarimikko, Winston entinen koripallotähti ja Schmidt menestyvä markkinoija naisten johtamassa firmassa."

Gossip girl Ei kaipaa esittelyjä, mutta pakko mainita vielä tämän kerran.

Welcome to Sweden "Greg Poehler esittää sarjassa kirjanpitäjä Brucea, joka on asunut 10 vuotta New Yorkissa ja muuttaa sarjan alussa Ruotsiin tyttöystävänsä Emman perässä. Ruotsissa hän joutuu tekemisiin tyttöystävänsä omalaatuisten sukulaisten kanssa ja yrittää samalla sopeutua maan tapoihin." Uusi kausi pyörii muuten telkkarissa sunnuntaisin!

The O.C. "Teinidraamasarja Yhdysvalloista, jossa seurataan Newport beachin hienostoalueen teinien ja heidän perheidensä elämää"

Shameless "Sarjassa nauretaan köyhyydelle, alkoholismille, surkeille ihmiskohtaloille ja erilaisille tabuille." 

Suits "Lakimaailma on kovaa. Siitä kertoo Suitsin ensimmäisellä tuotantokaudella voittamattoman puolustuskonkarin Harvey Specterin ja sattumalta työhaastatteluun rynnänneen Mike Rossin muodostama kivenkova asianajajakaksikko."

White collar "Neal Caffrey, huijari, väärentäjä ja varas jää kiinni kolmen vuoden kissa-hiiri-pelin jälkeen FBI:lle. Kun Caffreyn neljän vuoden tuomiosta on jäljellä vain neljä kuukautta, tämä pakenee tehokkaasti valvotusta vankilasta löytääkseen ex-tyttöystävänsä. Caffreyn kiinni saanut FBI-agentti, Peter Burke löytää tämän ja palauttaa vankilaan.  Caffreyllä on kuitenkin ehdotus: hän auttaa Burkea saamaan rikollisia kiinni, sen vastineeksi hän pääsee suorittamaan tuomionsa Burken kanssa, konsultoimassa FBI:lle"

The Carrie Diaries kertoo Carrie Bradshawin elämästä nuoruusvuosina ennen Sinkkuelämää ja Kihoa.

The Vampire diaries "Sarjassa seurataan tapahtumia Virginian osavaltion Mystic Falls -nimisessä kuvitteellisessa kaupungissa, jonka historia kätkee synkkiä salaisuuksia."

4 kommenttia

 1. Ihanaa, että kerrankin tällaisessa Netflix -postauksessa on paljon vinkkejä <3 Todella kiva blogi ja jään seurailemaan :)


  ♥ Vilhelmiina Lyydia

  http://vilhelmiinalyydiaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos tosi paljon!! Joo sanoppa, mitä enempi sen parempi :-D

   Poista
 2. Meijän on pitänyt monta kertaa kattoa pikkuveljen kanssa toi Annabelle ja The Conjuring, mutta ei olla vieläkään uskallettu haha :-D

  http://plan-cee.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me ollaan käyty kattoassa itse asiassa molemmat leffassa eli suosittelen!

   Poista

Latest Instagrams

© Holyfacepalm. Design by FCD.