MY KIND OF MORNING

lauantai 13. helmikuuta 2016

Herätys ennen tai jälkeen yhdeksän. Makoilu sängyssä yksin puhelimen kanssa tai Villen viereen käpertyen. Puuron, smoothien tai banaanilettujen kiireetön valmistus ja niistä rauhassa nauttiminen. Oman sarjan katselu tai Cosmopolitanin lukeminen. Valmistau-
tuminen tulevaan päivään omaan tahtiin täysin stressittömästi. Paras tapa aloittaa päivä.
Tähän väliin vähän erilaisempi postaus. Tai kyllähän näitä monissa blogeissa näkee, mutta mie en ole ennen tainnut tälläistä tehdä :-D Musta on kiva katsella muiden ottamia kauniita kuvia ja varsinkin kuvia ruuasta!


Millaisista aamuista te tykkäätte?

10 kommenttia

 1. Mä tykkään kiireettömistä aamuista kans. Itseasiassa niin paljon, että arkenakin herään tarkotuksella turhan ajoissa ettei tarvi kiireessä valmistautua päivään. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie kans!! Ja sitä varten että ehin kattoa aamulla omia sarjoja :-D

   Poista
 2. Oi, näyttääpäs hyvälle! Itse tykkään kiireisten arkiaamujen vastapainoksi näistä viikonlopun rennoista aamuista :--)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo kyllä oli! Eiköhän me melkein kaikki ajatella samoin :-D

   Poista
 3. Just kiireettömät, rauhalliset ja valosat aamut on ihan parhautta! Kun voi kuunnella musiikkia, syödä rauhassa ja chillata vaan yöpaidassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, että! Sanoppa muuta kuulostaa niin täydelliseltä - varsinkin ko en oikein tänä viikonloppuna ehtiny ollenkaan rentoutua ja tuntuu hullulta että huomenna on jo maanantai!

   Poista
 4. Just kiireettömät, rauhalliset ja valosat aamut on ihan parhautta! Kun voi kuunnella musiikkia, syödä rauhassa ja chillata vaan yöpaidassa.

  VastaaPoista
 5. tää oli hauska, vaikka oli lyhyt :D ite tykkään kans kiireettömist aamulst (niiku nähtävästi melkei kaikki ^^), jos on 10:nkin aamu herään tyylii 7 et saa vaa rauhas köllii sängys ja viedä koiran, ilman kiirettä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ella! Oi niin aikaisin! :-D Mulla alkaa nyt joka aamu kympiltä ja herään vähän ennen kasiam niin on hyvin aikaa :-)

   Poista
 6. Ihania kuvia! :) Tykkään aamuista jolloin saa nukkua pitkään. Muulla ei oikein ole väliä haha xD

  VastaaPoista

Latest Instagrams

© Holyfacepalm. Design by FCD.